Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

 

(vagy mégsem?)  Vajon miért mondja szinte minden férfi a párjának, feleségének  "jó vagy így" ?

Uraim - olvassák el Önök is bátran a gondolataimat e témáról és gondolkodjanak el, hogy valóban ez lenne a helyes válasz?

Most természetesen (a "minek költenél hülyeségekre" elhangzása nélkül) kedves válaszként értelmezzük az elhangzott szavakat.

"Miért..." avagy az egyik alapkérdésem a vendégeinktől 

Általában minden kedves vendégünktől megkérdem - miért döntött a lézeres vagy drakula terápiás arcfiatalító kezelések mellett? 
 
Gyakran megesik, hogy hölgyek, akik lelkesen és feldobódottan távoznak a személyes konzultációról, szinte Önmagukban már eldöntve, hogy milyen kezelési eljárásokat választanak, nem sokkal később azzal telefonálnak: "A férjem azt mondta, jó vagyok így…"
 
Sokan közülük egy-két hónapon, de egy-két éven belül mégis újra megjelennek az esztétikai centrumban. 

Vajon mi ennek az oka?

Nem tudják elfogadni önmagukat? Nem old meg mindent az a három szó?
 
Nincs két egyforma nő, van akinek több önbizalom jutott, van akinek kevesebb. De mindnyájuknak szükségük van elismerésre, pozitív visszajelzésekre. Ha egy kapcsolatban mindennaposak a bókok, folyamatos a megerősítés, talán soha nem is lesz szükség rá, hogy egy bőrszépítő, fiatalító kezelés lehetőségére azt mondja a férfi: jó vagy így.
 
De vajon miért ilyenkor érkezik az elismerés, ha előtte akár heteken, hónapokon – éveken – át nem hangzott el dicséret?
 
Talán a férfi tart a változásoktól. Talán aggódik, hogy ez csak a kezdet, és nem lesz megállás, míg végül majd rá sem ismer a párjára. Talán felesleges pénzkidobásnak tartja az ilyesmit.
 

Ezer és egy oka lehet.

És miért torpannak meg a nők a mondattól, azután miért gondolják meg magukat újra?  Nyilván örülnek a bóknak, ám az elégedettség nem tart örökké és a tükörbe nézve újra azt érzik, hogy változtatni szeretnének. 
 
Ha valaki változtatni szeretne, az nem feltétlenül jelenti, hogy nem fogadja el önmagát. Hogy nem tartja magát elég jónak. Sokszor arról van szó, hogy a nő tisztában van vele: van választása, van lehetősége a változtatásra.
 
Az időben elkezdett non invazív vagy minimál invazív szépészeti kezelések nem okoznak drasztikus formai változást, fokozatosan javítják a bőr minőségét, felszínét, színét, finoman fordítanak az idő kerekén, és gondoskodnak róla, hogy lassabban forogjon. Nem csak szólam, hogy az ötven az új negyven, a negyven az új harminc.
 
Amikor egy férfi azt mondja: jó vagy így, talán tényleg csak egy-két apró szarkaláb árulkodik a korról. Az ő oldaláról nézve, még nincs mitől tartani.
Csakhogy pontosan ez az ideális pillanat a megelőzésre, mert aki túl messziről próbál visszafordulni, annak felelőtlenség lenne látványos eredményt ígérni.
 
Mindannyian megöregszünk és változunk ez vitathatatlan.  
 

De van beleszólásunk mikor és hogyan.

És ez tényleg jól van így....

A gondolataim szavakba formálását szeretettel köszönöm T.T-nek...

 

 
 

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk