Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

 

A Wiener Kosmetikum aromaterápiás testtekercselés egy természetes és hatékony alakformálási módszer. Gazdag hatóanyag választéka lehetővé teszi a cellulit leépítését, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelését, a laza, lógó bőr feszesítését. Olvassa el miként...
 

A Wiener Kosmetikum Testfáslizás

egyedülálló módon három fázisú eljárás, mindhárom fázisban módunk van rá, hogy az Ön kezelését a kiválasztott hatóanyagokkal a szöveteinek legmegfelelőbben végezzük el. A kezeléseket az első négy héten - hetente 2x alkalommal javasoljuk elvégezni, ezt követően elegendő hetente 1x alkalommal a kezeléseket megismételni. Alkalmanként a kezelés 90 percet, azaz 1,5 órát vesz igénybe.

 

1.) Szövetek előkészítése, olajos masszázzsal

A Wiener Kosmetikum aromaterápiás testtekercselés során szakemberünk a problémának megfelelő összetételű és erősségű természetes anyaból készített aromaolajat masszíroz gyengéden a bőrébe a kezelendő testfelületeten. (hölgyeknél jellemzően a combokon, a térdeken, a vádlikon, a fenéken és a hason)

  

2.) Hatóanyagos fáslik felhelyezése

Az előkezelést követően a hatóanyaggal átitatott fáslik* felhelyezése következik a térdtől a mell alattig. Körülbelül 50 perc relaxáló pihenés során a hatóanyagok elvégzik a munkájukat. A módszer a Kneipp-kúrához hasonlóan a hideg-meleg effektuson alapul. A kezelés során használt hatóanyagokban lévő illóolajok erős hyperemizáló hatásuknál fogva vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben mely fokozott hőérzettel jár. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hideg-érzés tapasztalható. A szervezet a belső hőegyensúly fenntartása érdekében azon kezd munkálkodni, hogy felmelegítse a lehűlt érzést mutató belső szöveti területeket. Ehhez el kell égetnie a korábban elraktározott felesleges tápanyagokat. (* a speciális széles fáslik alkalmazása azért fontos, mert a fóliás módszerekhez képest nem blokkolja a bőrlégzést, lehetőséget nyújt az alak formálására a kezelés során és biztosítja a hatóanyagok folyamatos bőrbe jutását)

3.) Utókezelés 

A fáslik lebontását követően a bőr a keringésjavulás hatására kipirosodik, mely egy teljesen természetes folyamat. Az aromaterápiás testtekercselést egy intenzív hatóanyagokkal végzett masszírozó utókezelés zárja le, az utókezelő anyagok gondoskodnak a bőr megszépítéséről, hidratálásáról és feszesítéséről. A Wiener Kosmetikum aromaterápiás testtekercselés hatékonysága a hatásmechanizmusban rejlik. A hatóanyagok és a technológia kifejlesztéséért Dr. Georg Dolensky urat a Feltalálók Nagydíjával tüntették ki Ausztriában. 


 

+1) Hullám-masszázs kezelés

A Wiener Kosmetikum aromaterápiás fáslizást követően a kötőszövetbe kioldódó salakanyagok eltávozását elősegítjük egy 20 perces AJÁNDÉK gépi nyirokmasszázs ún. hullám-masszázs kezeléssel - megakadályozva, hogy a lebontott zsírkomponensek visszaépüljenek a zsírszövetbe.  

Az eljárás során használt alapanyagokat, gyógynövényeket és összetételt a mai napig személyesen maga a feltaláló, Herr Georg Dolensky doktor állítja össze laboratóriumi körülmények között. A doktor úr kifejezetten igényes a minőségi, természetes alapanyagok használatára, és a gyártási folyamat tisztaságára. A természetes alapanyagoknak köszönhetően a Wiener testfáslizás szinte mindenkinél alkalmazható, nagyon kevés az ellenjavallat.

 • Súlycsökkenés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás azonnal centiméterekben mérhető.
 • A problémás területek célzott salaktalanítása és méregtelenítése az ozmózis effektusnak és az illóolajok hatásának köszönhetően. 
 • A salakanyagok távozása a nyirokrendszeren keresztül az aromaterápia és a nyomófásli hatására. 
 • Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egész kezelési mód és a fásli célzott elhelyezése által.
 • Hatékony stria (nyúlási csíkok) halványítás  

 • Sclerosis Multiplex
 • Rosszindulatú daganatos elváltozások, vagy azok gyanúja esetén
 • Áldott állapotban
 • Menstruációs periódus alatt
 • Közvetlenül műtétek, vagy súlyos betegségek után
 • Lázas vagy influenzás megbetegedések idején
 • I típ. Diabétesz esetén
 • Keringési vagy légzési problémák esetén
 • Nyílt sebek, sérülés, fekély, nedvedző bőrfelület esetén
 • Leromlott egészségi állapot esetén
 • Allergiás reakciók esetén

Aromaterápiás fáslizó kezelés 3-4 fáslival (lábszárak - térdek - combok - bricsesz - popsi - csípő - has)

7000,- Ft / alkalom

Aromaterápiás fáslizó kezelés 3-4 fáslival (lábszárak - térdek - combok - bricsesz - popsi - csípő - has)

50000,- Ft / 10 + 1 alkalom (*részletfizetési lehetőség)

Aromaterápiás fáslizó kezelés 2-3 fáslival (térdek - combok - bricsesz - popsi - csípő - has)

6000,- Ft / alkalom

Aromaterápiás fáslizó kezelés 2-3 fáslival (térdek - combok - bricsesz - popsi - csípő - has)

45000,- Ft / 10 + 1 alkalom (*részletfizetési lehetőség)

hamarosan feltöltjük...

 

image
 

 

Így lesz MAXIMÁLIS a hatékonyság:
1. Négy-öt órával a kezelés előtt ne fogyasszon szilárd ételeket, mert a szervezet a vérben található tápanyagokat használja fel és nem a lerakódott tartalékokat égeti el!
 
2. Fogyasszon legalább 2,5 liter napi folyadékot. Cukormentes vitaminitalokat, ásványvizet, vizelethajtó méregtelenítő teákat. Alkoholt és szénsavas italokat tilos! A megfelelő folyadék mennyiség elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a szervezete tökéletesen tudja metabolizálni, lebontani a tárolt salakanyagokat.

A Wiener Kosmetikum aromaterápiás fáslizó kezelésünk nagyon rövid idő alatt vendégeink egyik kedvenc eljárásává vált.

Szeretné élvezni Ön is sikeres kezeléseink eredményeit?

Jelentkezzen be telefonon a +36 70 633 4478 telefonszámon bátran személyes konzultációnkra szakemberünknél, vagy töltse ki az alábbi rovatokat és szívesen visszahívjuk további információkkal, időpont egyeztetésre.


Személyes TEST konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve:(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

 

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk