Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Arckezelések gyors választó (A-Z)

bőrfeszesítés lézerrel

 

Idővel az arcbőr megjelenése egyre lazábbnak tűnik. Ennek bizony több oka is van. Számos környezeti hatás, mint a napsugárzás, szennyező anyagok, helytelen táplálkozás és a gyakori stressz is rugalmatlanná, merevé tehetik a bőrt alkotó rugalmas rostokat, a kollagén szerkezetet. A rostok és szálak szerkezeti bomlása az évek folyamán egyre lazább bőrképet, duzzadt táskás szemeket és lógó bőrt eredményeznek. Szakemberünk pontosan diagnosztizálja bőrének szerkezetét, rugalmasságát, és a leghatékonyabb esztétikai megoldást kínálja Önnek.

A bőrfeszesítő kezelések két idősíkban érik el végleges eredményüket, az első szakaszban egy intenzív feszesedés tapasztalható a bevitt hőenergiák kollagén rostokra gyakorolt hatása miatt, emellett létezik egy 3-6 hónap alatt beérő - nagyszerű eredményeket produkáló lassabb folyamat is, melynek során szinte a teljes szerkezet megújul.

Az arcon elérhető bőrfeszesítés

életkorok szerint:

 

Általában hány

kozmetikai kezelésre

van szükség ?

Általában hány

lézeres kezelésre

van szükség ?

rugalmasabb, feszesebb bőr  < 25 éves kor 2 - 3 1
rugalmasabb, feszesebb bőr   30 éves kortól 3 - 5 2
rugalmasabb, feszesebb bőr  40 éves kortól 5 - 6 3
rugalmasabb, feszesebb bőr  50 éves kortól 6 - 8 3 - 4
rugalmasabb, feszesebb bőr  60 éves kortól 8 - 10 5+


Kezeléseink pontos és részletes információját, a szükséges kezelési lépéseket és a várható eredményeket 
már az első állapotfelmérő konzultáció során ismertetjük Önnel. (* állapot-tól függően de minden esetben a lehető legkevesebb kezelést végezzük)

image

* Bőrfeszesítés kozmetikai esztétikai kezeléssel / alkalom: 10.000,- Ft tól

 Bőrfeszesítés Arcon lézeres kezeléssel / alkalom: 50.000,- Ft tól

Az árak minden esetben tájékoztató jellegűek. Akár több típusú lézeres beavatkozások elvégzésénél előzetesen csak iránymutató árlista feltüntetése lehetséges. A fenti árak ennek megfelelően típusos esetekre vonatkozó, irányárak. Egyénre szabott - pontos árat csak az elváltozások számának, nagyságának, ill. egyéb körülmények ismerete mellett adunk meg. A vizsgálatot követően személyre szabottan adjuk meg a pontos árat, melyről Önt a beavatkozás előtt tájékoztatjuk.

Fizetési lehetőségek: készpénz, előre átutatalással, PayPal, kezeléssorozat esetén részletfizetési lehetőség, vagy előbbiek kombinációja

Melyek a bőrfeszesítő lézeres kezelés előnyei?

Maximálisan 1 napos felépülési időt igényel. A bőrfelszínen nem ejtünk sem sebet, sem heget, és nem kell számolnia a kezelt terület elszíneződésével sem. A lézerkezelések elvégzésével természetes módon újul meg a kollagén szerkezet a bőrben. Biztonságossága alkalmassá teszi a teljes arc, vagy akár csak egyes területek kezelésére. A módszer kombinálható egyéb bőrfiatalító kezelésekkel is, pl. ráncfeltöltéssel vagy PRP (drakula) terápiával.

Hogyan végezzük a bőrfeszesítő lézeres kezelést?

A beavatkozás a kezelt területtől függően 10-40 percet vesz igénybe. Amennyiben módunkban áll, nem érzéstelenítünk. A kezelés fokozott hőérzetet kelt a bőrben, a hőbehatás miatt  meleg vagy, fokozottan melegedő érzés előfordulhat.

Fájdalmas-e a kezelés? Milyen lesz a bőre lézeres kezelést követően?

A kezelés hőérzettel jár, de fájdalomérzet jellemzően nem kíséri. Ez a lézeres beavatkozás sebképződéssel nem jár. A kezelést követően a bőr azonnal, 2-3 órán keresztül intenzíven kipirosodik és megduzzadhat. A duzzanat és a bőrpír általában 12 órán belül elmúlik.

Milyen bőrfeszesítő eredményt várhat a lézeres kezelés után?

Már az első nap észleli a változást. A bőr látványosan feszessé, teltté és rugalmassá  válik, ám ez pár nap alatt visszaáll az eredeti állapotra. Minden kezelést követően az eredmény egyre jobbá és tartósabbá válik. A teljes eredmény az utolsó kezelést követő 3 - 4 hónap során alakul ki, ugyanis ennyi idő alatt zajlik le bőrében az új kollagén rostok termelődése. Az új kollagén rostok fokozatosan segítik a felszíni egyenetlenségek elsimítását.

Milyen időközökkel végzünk bőrfeszesítő lézeres kezeléseket? Mennyi ideig tarthat a lézeres bőrfeszesítés hatása?

A konzultáció során megbeszélt kezelések között minimum 3-4 hetes szüneteket tartunk. A szakember tanácsát követve az elért eredmények néhány évig biztosan megmaradnak.

Kinél nem végzünk lézeres bőrfeszesítő kezelést?

Áldott állapotban, ill. anyatejes táplálás, fényérzékenység, irreális elvárások esetén, ill. olyan páciensnél, aki nem tudja elkerüli a direkt napozást, intenzív kémiai hámlasztás vagy más típusú lézeres arckezelés történt az elmúlt fél évben.


Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó?

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk