Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Arckezelések gyors választó (A-Z)

Lézeres bőrfrissítés

 

Bizony néha bőrünkre is ráfér egy alapos nagytakarítás. A mindennapok során elszenvedett külső és belső szennyeződések zavaró nyomokat képesek hagyni arcunkon, homlokunkon és nyakunkon egyaránt. Ezek megjelenhetnek apró színtónus módosulások, felszíni egyenetlenségek, tág pórusok formájában. Gyakran  pusztán annyi történik, hogy arcbőrünk színezete fakóvá, szürkévé válik. Emlékszik még milyen egy gyermek finom, puha és bársonyos bőre? Szakembereink pontosan ezt az állapotot igyekszenek visszaállítani aktív lézeres szöveteltávolító peelingezés által.

A beavatkozás során a felső elhalt hámrétegeket gyengéden és minimális rétegvastagságban "elpárologtatjuk" a lézer segítségével, egy minimális hőbevitel hozzásadásával - melynek hatására a bőrsejtek ismét visszatalálnak önmagukhoz és a lehető legoptimálisabban fognak működni. 

 

 

Az arcon, homlokon, nyakon és dekoltázson elérhető eredmények:

Általában hány kezelésre van szükség ?

bőrkép megjelenésének javítása, bőrfrissítés 2 - 3*

Kezeléseink pontos és részletes információját, a szükséges kezelési lépéseket és a várható eredményeket 
már az első állapotfelmérő konzultáció során ismertetjük Önnel. (* állapot-tól függően de minden esetben a lehető legkevesebb kezelést végezzük)

imageimageimage

* Bőrfrissítés kozmetikai kezeléssel / alkalom: 10.000,- Ft tól

  Bőrfrissítés mikro-hámlasztó lézeres kezeléssel / alkalom: 50.000,- Ft tól

Az árak minden esetben tájékoztató jellegűek. Akár több típusú lézeres beavatkozások elvégzésénél előzetesen csak iránymutató árlista feltüntetése lehetséges. A fenti árak ennek megfelelően típusos esetekre vonatkozó, irányárak. Egyénre szabott - pontos árat csak az elváltozások számának, nagyságának, ill. egyéb körülmények ismerete mellett adunk meg. A vizsgálatot követően személyre szabottan adjuk meg a pontos árat, melyről Önt a beavatkozás előtt tájékoztatjuk.

Fizetési lehetőségek: készpénz, előre átutalással, PayPal, kezeléssorozat esetén részletfizetési lehetőség, vagy előbbiek kombinációja

Melyek a bőrfrissítő lézeres kezelés előnyei?

Valóban csak néhány napos felépülési időt igényel. A hagyományos lézeres eljárásokkal szemben nem kell számolnia a kezelt terület elszíneződésével. A lézerkezelés 2-3 alkalommal történő elvégzésével kíméletesen, biztonságos módon cserélődik ki a teljes bőrfelszín. Biztonságossága miatt alkalmazható a teljes arcon vagy csak egyes területein. A módszer kombinálható egyéb bőrfiatalító kezelésekkel is, pl. ráncfeltöltéssel vagy PRP (drakula) terápiával.

Hogyan végezzük a bőrfrissítő lézeres kezelést?

A beavatkozás a kezelt területtől függően 10-45 percet vesz igénybe. Kisebb területen végzett kezelés esetén nem érzéstelenítünk. A teljes arckezeléshez érzéstelenítő gélt használunk.

Fájdalmas-e a kezelés? Milyen lesz a bőre a lézeres kezelést követően?

A kezelés nem jár fájdalommal, mert felületi érzéstelenítés melett végezzük. A lézeres kezelés sebképződéssel nem jár. A kezelést követően a bőr az első napon kipirosodik és megduzzad. A duzzanat 12-24 órán belül, míg a bőrpír 1-2 napon belül elmúlik, a második naptól néhány napig pontszerű hámlás fog történni.

Milyen eredményt várhat a lézeres kezelés után?

Már az első három- négy nap után észleli a változást. A bőr látványosan fiatalosabbá válik: az újraképződött bőrfelszín révén a bőr puhább, rugalmasabb, feszesebb, simább és ragyogóbb lesz, mivel a finom ráncok és egyenetlenségek eltűnnek, színe egységessé válik, eltűnnek az öregedés és napfénykárosodás következtében kialakult barna foltok.

Milyen időközökkel végzünk bőrfrissítő lézeres kezeléseket? Mennyi ideig tarthat a lézeres bőrfrissítés hatása?

A konzultáció során megbeszélt kezelések között 3-4 hetes szüneteket tartunk. A szakember tanácsát követve az elért eredmények néhány évig biztosan megmaradnak.

Kinél nem végzünk lézeres arcbőrfrissítő kezelést?

Áldott állapotban, ill. anyatejes táplálás szakaszban, fényérzékenység, irreális elvárások esetén, ill. olyan páciensnél, aki nem tudja elkerülni a direkt napozást, intenzív kémiai hámlasztás vagy más típusú lézeres arckezelés történt az elmúlt fél évben.


Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó?

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk