Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Számítógépes arcbőr diagnosztika

A legmodernebb képalkotási technika vívmányait a modern orvostudomány is szívesen használja. Szépségcentrumunkban úgy gondoltuk elengedhetetlen, hogy vendégeink bőrének minőségi változását, szépülését, rugalmasságának és elszticitásának, valamint hidratáltságának pozitív változásait teljesen objektív módon mérjük és jelenítsük meg.

Ehhez hívtuk segítségül a világ jelenleg elérhető legjobb arcbőr- és bőrdiagnosztikai rendszerét, melynek alkalmazásával vendégeink pontos képet kaphatnak bőrelváltozásaik kezelést megelőző kezelés közbeni és kezelés utáni állapotáról.

Az eszköz moduláris felépítésű, így legyen szó akár komplett 3D arcmodellezésről több típusú vetített fény használata mellett, vagy akár egy festékes anyajegy alap vizsgálatáról mindenre készen áll. A rögzített képeket és diagnosztikai értékeket akár nagyméretű kijelzőn on-line módban megjelítjük, de vendégeink számára elektronikus úton is rendelkezésre bocsátjuk. A készülék segítségével több pozícióból és több megvilágításban is felvételt készítünk az arcról, leképezzük annak 3 dimenziós modelljét, és a szoftver precíz algoritmusokkal meghatározza:

  • a pórusok mennyiségét,
  • a ráncok mennyiségét, mélységét,
  • a bőrfelszín festékanyag tartalmát,
  • a bőr faggyútermelésének mennyiségét,
  • a szabad szemmel még nem látható, de a bőrben már jelenlévő pigmentzónákat,
  • a szabad szemmel alig látható vagy jelen állapotában még láthatatlan értágulatokat, elváltozásokat,
  • elektronikus szenzorai segítségével méri a bőr hidratáltságát,
  • rugalmasságát,
  • hőmérsékletét

Mindezen fenti paramétereket grafikusan, az adott bőrtípura jellemzők összehasonlításával vagy a vendégünk korábbi adatainak összehasonlításával is pontosan megjeleníti.

A kézi szonda alkalmazásával 50 - 200x nagyításban rögzített tűéles képek segítségével valós időben tudjuk megmutatni és mérni az anyajegyek, festékes elváltozások méretét és elhelyezkedését, a kapott adatokat szakemberünk a készülék segítségével azonnal ki is értékeli.  

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk