Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Drakula terápia után

 

Vajon milyen lesz a drakula terápia? Hogyan fog kinézni utána az arcom? Tudok emberek közé menni?

Visszatérő kérdések ezek a vendégeink részéről, mikor a Drakula terápiás kezelést ajánljuk az arc konzultációk során, hogy nagyon tetszik számukra ez az igazán extra hatékony kezelés, pláne mikor megmutatjuk a publikálható előtte / utána felvételeinket de hát "annyi minden jót és rosszat lehet olvasni róla az Interneten...." Rántsuk le gyorsan a leplet a titkokról és lássuk a tényeket... 

A lassú felépülési időktől és szúrásoktól való félelem sajnos nem alaptalan, mert a plazma vissza injektálása bizony gyakorta okozhat nem kívánt elváltozásokat hematómák (vérömlenyek) formájában. Még a legjobb kezű, legtapasztaltabb szakember sem láthatja előre, hogy a páciens bőrben pontosan hol és milyen rétegmélysgben helyezkednek el azok az erek, melyek falát megsértve kialakulhatnak a hematómás zónák.

A hematóma tehát rendellenes vérképződmény, az artériás, vénás, kapilláris érszakaszokon kívül a szövetekben. A testünkben található erek falai szinte állandó javítás alatt állnak. A zárt rendszerből mechanikai behatás miatt kilépő vér amellett, hogy elszínezi - irritálhatja a környező szöveteket, további gyulladásokat duzzanatokat és ödémákat kialakítva bennük. A hematóma kialakulása és méretének nagysága egyénenként változó, függ a véralvadástól, a szövetekbe jutó vér mennyiségétől, minőségétől valamint a traumát, azaz behatást okozó tárgy vagy eszköz méretétől. 
 

A bőrfelszín alatt megjelenő ún. felületi hematómák az idő múlásával fokozatosan feloldódnak és eltűnnek. A kezdeti merev duzzadt szövetrészek fokozatosan egyre lágyabbak lesznek az alvadt vér lebomlása során. A duzzanat lelohad és a szövet tapintásra is puhább lesz. A hematóma színe is megváltozik, ahogy a lilás-kékes zúzódásból fokozatosan sárga és barnás színűvé válik a különböző kémiai összetevők fokozatos lebomlása során. 

Vannak eseti állapotok és vérhigító gyógyszerek, melyek a szervezet és a vér viszkozitását oly mértékben befolyásolják, hogy a hematómák kialakulása egészen biztosan elkerülhetetlen, ám ezeket már a személyes konzultációnk során vendégeinkkel alaposan átbeszéljük.

A laserbeauty.hu szépségcentrumban az elérhető legkorszerűbb mikro tűs adagolókészülékkel végzett drakula terápiás kezelésünk teljesen biztonságos, az esetek 91% -ban pár nap után egyáltalán nem látszik a kezelés megtörténte, mert az általunk alkalmazott technológia egy olyan készülékkel történik, amely pontosan a beállított rétegmélységbe injektálja azt a mikroliterben megadott anyagmennyiséget, melyre a szöveteinek szüksége van. Szakemberünk 2007 óta több technológia alkalmazásával, több tucat beavatkozást végzett és egy olyan speciális mikro-tűs készülék mellett tette le a voksát, ahol a tűk mérete, átmérője garantálja, hogy a lehető legkisebb szúrással, azaz traumával a lehető legnagyobb felületet átfedve végezhessük a kezeléseket egyenletesen az egész arcon, szemkörnyéken, sőt még a szemhéjakon is!

Minden kezelésünket követően biztosítunk szeélyre szabott 2 x 40 perces speciális utógondozást, mely elősegíti a drakula terápia utáni mielőbbi felépülést.

Az alábbi statisztikánk vendégeink drakula terápia utáni felépülését szemlélteti:

 

image

Regenerálódási napok
  • Vendégeink 91%-nak a bőre 4 napon belül optikailag szinte teljesen regenerálódik (csütörtök - hétfő reggel)
  • Vendégeink 8,5%-nak a bőre 6 napon belül optikailag szinte teljesen regenerálódik (csütörtök - szerda reggel) 
  • Vendégeink 0,5%-nak a bőre 8 napon belül optikailag szinte teljesen regenerálódik (csütörtök + 7 nap)

Természetesen az egyénre jellemző életkori, genetikai, és egyéb sajátosságok befolyásolhatják az eredményeket és a kötőszövetek regenerálódási idejét. Jó hír azonban, hogy eddig egyetlen vendégünk teljes optikai regenerálódása sem tartott 11 napnál tovább. A drakula terápiával elért eredményeink és vendégeink elégedettsége pedig önmagukért beszélnek.

Az alábbi fotókon tekintse meg egy középkorú hölgy vendégünk kezelés előtti, és kezelést követő másnap rögzített fénykép felvételét.
(*teljes arc kezelés 3x2,5ml plazma mikro tűs injektálásával) 

imageimage


Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó? 

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk