Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Arckezelések gyors választó (A-Z)

Drakula Terápia

 

A DRAKULA terápia egy olyan bőrfiatalító, bőrmegújító eljárásunk, melynek során a szervezet saját vérében található sejtmegújító anyagokat használjuk fel. A vérben található építőanyagokat természetes módon feldúsítjuk és pontos mennyiségben, mélységben beadjuk a meghatározott pontokon a bőrbe. Az arcbőr az extra tápanyagokat sejt és szöveti szinten egyaránt tökéletesen hasznosítja. Ez egy teljesen természetes kezelés, nem használunk mesterséges anyagokat, kémiai szereket a bőr fiatalítására. Lézeres kezelésekkel kombinálva a Drakula terápia eredménye megsokszorozható.


 

MÁR TÖBB MINT 970 KEZELÉS  100% VENDÉG ELÉGEDETTSÉGGEL  -  MOST AKCIÓBAN :


Akciós áraink 2017 évben megkezdett bérletekre érvényesek. Az akciós 3x alkalmas kezelési bérlet árak egyösszegű kiegyenlítésre vonatkoznak. Fizetési lehetőségek: készpénz, átutalás, Minden kezelésünkről és bérletünkről számlát állítunk ki - a beavatkozásainkat minden esetben dokumentáljuk.

* 3x Arc és nyak kezelés listaára: 270.000,- Ft                                Akciós árunk most: 210.000,- Ft   (3 alkalom ára!)

* 3x Arc / toka / nyak / kis dekoltázs listaára: 315.000,- Ft               Akciós árunk most: 240.000,- Ft   (3 alkalom ára!)

* 3x Arc / toka / nyak / nagy dekoltázs listaára: 360.000,- Ft           Akciós árunk most: 260.000,- Ft   (3 alkalom ára!)

Ha Ön "kipróbálni" szeretné a kezelésünket egy alkalom teljes kezelési árát kiegyenlítve kipróbálhatja kezelésünket és ha igényt tart a további kezelésekre biztosítjuk a kedvezményes bérlet árat. A diagnosztizálás során feltárt ellenjavallatok, inplantátumok, hámsérülések, stb... alapján fenntartjuk a jogot a kezeléssorozat elvégzésének megtagadására. Az árváltoztatás, elírás, tévedés, valamint további kedvezmények megadásnak jogát fenntartjuk.  


A Magic Cells PRP+® / Drakula terápia kezelésünk menete:

A véradásnál megszokott módon, a kezeléshez szükséges mennyiségben veszünk vért (7-8 ml), amelyet 10-12 percen keresztül centrifugálva szétválasztjuk a vért, azaz alkotóelemeire bontjuk. Egy speciális technika segítségével (ezt a technológiát PRP+® néven ismertté vált eljárás tartalmazza csak!) a normál vérplazmából (PPP= Platelet Poor Plasma) dúsítási technikával koncentrálunk vérlemezkékben gazdag plazmát (PRP=Platelet Rich Plasma), amely magasabb koncentrációban tartalmaz növekedési faktorokat és sejtmegújulást elősegítő aminosavakat, fehérjéket.

A vérlemezkékben és aktív összetevőkben gazdag plazmát nem orvosi fecskendővel, nem mezoterápiás fecskendővel, és nem dermarollerrel juttatjuk be. Egy Magyarországon egyedülálló speciális ezüst mikro tűs injektáló készülékkel fecskendezzük az arc vagy arc-nyak vagy arc-nyak-dekoltázs kezelések során a kötőszövetbe a szükséges anyagokat. Egyedülálló módon nálunk a vendégek utógondozása is nagy hangsúlyt kap, a kezelés másnapján és egy további időpontban vendégeink részt vesznek egy 30 perces ún. led-PDT terápiás készülékkel elvégzett utógondozásban, melynek során a bejuttatott hatóanyagok maximális hasznosulását érjük el.

* Miért jobb az új vákuumos injektáló technológiával végzett Drakula-terápia, mezoterápia, vagy PRP+ terápia?

 • a készülék adagoló fejére illeszthető steril mikro-fecskendők száma változtatható (5-9 mikrotűs kezelőfej)
 • a legvékonyabb szövetszerkezetek (homlok) esetén is tökéletesen egyenletes a behatolási mélység
 • a bejuttatni kívánt anyagmennyiség tökéletesen szabályozható, nicsen túladagolás, vagy idő előtti anyagfogyás
 • egyenletesebb hatóanyag elosztás az arc minden területén
 • tökéletesen anyagveszteség mentes technika, a szúrt csatornában és a bőrben marad az anyag közel 100% -ban
 • gyorsabban látható eredmények (*a klasszikus fecskendős kezeléshez képest)

Mi történik a kezeléseket követően?

A PRP+ Drakula terápia során egy összetett regenerálódási folyamat indul be, melynek során aktiválódik a saját fehérje és javító protein szintézis a bőrben, a kollagén indukciónak és a bejuttatott hatóanyagoknak köszönhetően a bemélyedő bőrfelszín kisimul, a ráncok száma és mélysége látványosan csökken, a kezelt bőrfelület teljesen megfiatalodik és hidratáltabbá, feszesebbé válik. A  csupán saját testből nyert plazmával végzett Drakula terápiás kezelések nem allergizálnak, így semmiféle allergiás reakcióra nem számíthat vendégünk. Igény esetén a PRP+ anyagokat dúsíthatjuk speciális mezoterápiás ampullákkal, melyek további változatos kezelési eredményeket biztosítanak, pl. nagyobb mértékű mikroránc csökkenés, vagy bőrpigmantációs zavarok kiemelkedő minőségű javítása, stb... 

Mi a különbség a hagyományos labor vizsgálati csővel végzett PPP "Drakula" terápia és a Magic Cells PRP+ Drakula terápia között?

A Magic Cells PRP+® eljárás egy Dél Koreában és Izraelben a korábbi kémiai regenseken alapuló - de molekulaszerkezetében továbbfejlesztett ún. Drakula terápia, amelyben a vérlemezkéket koncentrálják egy speciális gélt és növekedési faktorokat megsokszorozó kémcső kitt-ben, így a normál plazmánál 4-16x magasabb koncentrációban halmozódhatnak fel a növekedési faktorok és a sejtproliferáló fehérjék. A véralvadásért is felelős ún. vérlemezkék által termelt Citokin növekedési faktor nevű fehérjék a tulajdonképpeni és sejtproliferáló hatóanyagok – TGF-alfa és béta, VEGF, MIF, FGF -. Ezen növekedési faktorok a szöveti régiók érhálózatának kialakításáért és vérellátásuk biztosításáért felelősek, ezáltal beindítják a kezelt szövetek regenerálódását. Világszerte több ezer bőrgyógyász orvos, és plasztikai sebész tapasztalata alapján a klasszikus plazma visszainjektáló technológiákhoz képest a PRP+ technológia meggyőzőbb, gyorsabb és hoszabb távú eredményeket biztosít. Erről bővebben is olvashat az alábbi gombra kattintva:

A drakula terápiáról

 

Nézze meg képekben - mi hogyan végezzük a drakula (prp) kezelést:

 

Mi a különbség a hagyományos "Drakula terápia" és a MAX-IN PRP+TM  Drakula terápia között?

Hatóanyagait tekintve is lényeges a különbség és a feldúsított hatóanyagok visszatöltésének technikája minőségében jelentősen eltér a jelenlegi orvosi gyakorlatban alkalmazott beadási módoktól. Mi nem kézi fecskendőt, nem mezo-rollert, és nem csupán egyetlen tűvel rendelkező mezoterápiás készüléket használunk! Technológiánkban a mikro tűkön keresztül befecskendezett anyagok beadási mélység tökéletesen egyenletes - a beadott mennyiség az Ön bőrtípusához, arc karakteréhez és a kezelési területekhez (nyak, dekoltázs) igazítható. 

     

 

Milyen időközönként és hányszor végezzük MAX-IN PRP+ Drakula terápiát?

A MAX-IN PRP+®  kezelést 4-6 hetente, az első évben 2-3 alkalommal ajánlott elvégezni a látványos és a tartós eredmény eléréséhez. Szükség szerint évente ismétlő kezelés javasolt lehet a bőrfiatalító hatás konzerváláshoz.
A teljes arc kezelés érzéstelenítéssel és minden szükséges steril előkészülettel együtt csupán 45-60 percet vesz igénybe
A teljes arc - nyak kezelése érzéstelenítéssel és előkészülettel együtt csupán 60 percet vesz igénybe
A teljes arc - nyak - dekoltázs kezelése érzéstelenítéssel és előkészülettel együtt csupán 60-90 percet vesz igénybe

Milyen eredményekre számíthat?

Már az első kezelés is látványos eredményt hoz! A PRP+ "Drakula terápia" hatására fiatalosabb, simább bőr keletkezik, a hegek és bőrfelszíni besüppedő egyenetlenségek kisimulnak, az arcbőr színe világosabb lesz, a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz, és élettelivé, fiatalosan ragyogóvá válik. A Drakula terápia nevéből adódódan azonban terápiás eljárásként fejti ki valódi hatását a 3 hónapos kezelés sorozat alatt.  Az elhanyagolt - vagy rossz szöveti keringéssel rendelkezők esetében fontos a türelem, előfordulhat, hogy csak a második kezelés nyújt igazán átütő sikert számukra, mely a harmadik alkalommal éri el a maximális eredményét. Fotódokumentált, publikálható kezeléseink sikerére, hatékonyságára és eredményeire garanciát vállalunk.

imageimageimageimageimageimage

 • Max In PRP+ csak arckezelés / alkalom: 80.000,- Ft tól
 • Max In PRP+ arckezelés és nyak-kezelés / alkalom: 90.000,- Ft tól
 • Max In PRP+ arckezelés / toka / nyak kezelés és kis dekoltázs kezelés / alkalom:  105.000,- Ft tól
 • Max In PRP+ arckezelés / toka / nyak kezelés és nagy dekoltázs kezelés / alkalom:  120.000,- Ft tól
 • Zóna kezelések árai (csak homlok, csak orcák, csak kézhátak, stb...) - előzetes megbeszélés alapján

AKCIÓNK:
 
1+1 arcfiatalító akcióban = hívjon!  70 / 633 - 4478   (ketten érkezenek a kezelésekre)

Az árak minden esetben tájékoztató jellegűek. Akár több típusú beavatkozások elvégzésénél előzetesen csak iránymutató árlista feltüntetése lehetséges. A fenti árak ennek megfelelően típusos esetekre vonatkozó, irányárak. Egyénre szabott - pontos árat csak az elváltozások számának, nagyságának, ill. egyéb körülmények ismerete mellett adunk meg. A vizsgálatot követően személyre szabottan adjuk meg a pontos árat, melyről Önt a beavatkozás előtt tájékoztatjuk.

Fizetési lehetőségek: készpénz, előre átutalással, utólagos Egészségpénztári elszámolással, BARION rendszerrel, részletfizetési lehetőség, vagy előbbiek kombinációja 

imageimageimageimageimageimage

* a vendégek véleményében olvasható "kozmetika" kifejezés a korábbi belvárosi rendelőnkben az - akozmetika.hu szépségszalonban/bőrgyógyászati rendelőben volt,
   ahol 2016 nyaráig végeztük a kezeléseket 

Milyen előnyei vannak a PRP/ Drakula eljárásnak?

1. Teljesen természetes eljárás, nincs idegen anyag, vagy szintetikus kemikália
2. Nem fordulhat elő torzulás, granuloma vagy túlkompenzáció (pl. túltöltés, mint a ráncfeltőltés esetén), az arc eredeti vonásait hozza vissza
3. Nem fordulhat elő allergia, tökéletesen biztonságos eljárás
4. A MAX-IN technológiával a szövetrétegek teljes keresztmetszetben regenerálódinak = összetett bőrfiatalító hatással rendelkezik
5. Akár 10 évvel is eltolja az arcplasztika szükségességét

Mire számíthat a kezelést követően?

Hiperérzékeny embereknél felületi érzéstelenítő gélt alkalmazunk.  A kezelést követően a bőrfelszínen bőrpír és igen enyhe ödémás duzzanat figyelhető meg, mely általában 15-30 perc alatt meg is szűnik. A szemhéjak kezelése esetén a duzzanat 1-2 napig is látványos lehet, de utána nyomtalanul visszahúzódik, megszűnik. Allergiás bőrreakció, gyulladásos folyamatok nem fordulhatnak elő. Vendégeinknek javasolni szoktuk a pénteki rendelési napon elvégezni a kezelést, ígya hétvégét pihenéssel tudják tölteni, amely jelentősen javíthatja az elérhető eredményeket!

Kell-e fényvédelem a kezelést követően?

Igen, de mértékletesebb fényvédelem is elegendő, mint a lézeres beavatkozásokat követően. A napfény vagy szolárium UV sugárzása elronthatja az aminosavak és fehérjék áldásos szintézisét és a kezelés hatékonyságát bizonyítottan csökkentik. Ez nem azt jelenti, hogy nyáros sem fog tudni napozni, de a kezelések között és a kúra után is érdemes megfogadni szakembereünk tanácsait.

Kinél NEM végzünk MAX IN PRP+ Drakula terápiát?

 • áldott állapotban
 • vérlemezke diszfunkciós szindróma
 • kritikus thrombocytopenia
 • hypofibrinogenaemia
 • haemodynamikus instabilitás
 • autoimmun betegségek
 • rosszindulú daganatos elváltozások
 • akut fertőzések
 • akut és krónikus gyulladás a szervezetben
 • krónikus májbetegeség
 • véralvadásgátló terápiák
 • erősen rosaceás arcbőr esetén
 • aki nem hajlandó betartani, elfogadni a kezelés utógondozásával kapcsolatos ajánlásainkat 


Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó?

 
 

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk