Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Arckezelések gyors választó (A-Z)

Sminktetoválások eltávolítása

 

Hölgyek esetén az arcon elvégzett esztétikai célú tetoválások, úgynevezett sminktetoválások rendkívül gyakoriak, mivel a természet adta vonásokat a pigmentek helyes alkalmazásával a tetováló szakember még hangsúlyosabbá tudja varázsolni. Az így elkészített vonások több éven át elkísérik viselőjüket, így hát egyáltalán nem mindegy milyen szakértelemmel, milyen felszereléssel, és milyen festékkel készítik azt el, és milyen lehetőség van azok korrigálására. 

 A professzionális sminktetoválásokra jellemző, hogy gyorsan rezgő tűkkel juttatja a szakmeber egyenletes mélységbe a bőrben a festéket. Ilyenkor a bejuttatott tinta a szövetek sejtjeibe záródik, és egységes színárnyalatot biztosít.

Idővel még a legújabb és legjobb mikropigmenteket alkalmazó festékgyártók színeivel is előfordulhat, hogy a környezeti hatások következtében a tetoválás megfakul, viselője szeretne egy új színárnyalatot, vagy egy új ívet. Ilyenkor mindenkiben felmerül a kérdés: 

Mihez kezdjek a tetoválásommal?

Az orvosi lézerek megjelenése és fejlesztése során sikerült megtalálni azon fényspektrumokat, melyek a bőrben kizárólag a festékanyagot tartalmazó sejtekben fejtik ki hatásukat. E lézerek fénye a festékes sejtek falát a másodperc törtrésze alatt megbontva - kilökődésre készteti a festékanyagot és tintákat -  a szövetközti állományba, ahonnét azok a természetes fiziológiai folyamatokon keresztül lebontással távoznak körülbelül egy két - hét alatt. (sötét árnyalatú sminktetoválások esetén)

További információkért és kezelési időpontért hívja bátran kolléganőnket Halász Szabó Anettát a 06 70 421 6660 telefonszámon.
 

Hamarosan feltöltjük bemutató fimünket....

imageimage

* Várható költségek lézeres sminktetoválás eltávolítás esetén / alkalom: 15.000,- Ft tól - általában 2 alkalommal sikeresen eltávolítjuk a festékpigmenteket bőréből - ha mégis szükséges több mint két kezelés, minden további kezelést féláron szolgáltatunk.

* 1+1 akcióban = Ön hoz magával még egy vendéget, mi pedig -40% kedvezményt adunk MINDKETTŐJÜKNEK  * MODELL akcióban = Ön vállalja, hogy a kezelésről készült dokumentációkat és felvételeket szabadon felhasználhatjuk mi pedig -50% kedvezményt biztosítunk kezeléseink árából  Az árak minden esetben tájékoztató jellegűek. Akár több típusú lézeres beavatkozások elvégzésénél előzetesen csak iránymutató árlista feltüntetése lehetséges. A fenti árak ennek megfelelően típusos esetekre vonatkozó, irányárak. Egyénre szabott - pontos árat csak az elváltozások számának, nagyságának, ill. egyéb körülmények ismerete mellett adunk meg. A vizsgálatot követően személyre szabottan adjuk meg a pontos árat, melyről Önt a beavatkozás előtt tájékoztatjuk. Fizetési lehetőségek:
készpénz, előre átutalás, PayPal, részletfizetési lehetőség, vagy előbbiek kombinációja

imageimage

Melyek a lézeres tetoválás eltávolítás előnyei?

Általában csak néhány napos felépülési időt igényel. Mivel az esztétikai célú tetvolások, azaz sminktetoválások egyenletes mélységben vannak "bevarrva" mi is képesek vagyunk egy adott mélységben megcélozni és eliminálni a tintával telített sejtcsoportokat. A lézeres tetoválás kiszedő kezelés 2-5 alkalommal történő elvégzésével kíméletesen, biztonságos módon tudjuk a nem kívánt festékeket eltávolítani. Biztonságossága miatt alkalmazható a szemöldök vonalon, és egy speciális - a szemgolyót védő kiegészítő alkalmazásával a szemhéjakon is.

Hogyan végezzük a lézeres tetoválás eltávolítást? Fájdalmas-e a kezelés?

A beavatkozás a kezelt területtől függően 15-45 percet vesz igénybe. Minden kezelt területen érzéstelenítünk, alapesetben felszínen alkalmazott érzéstelenítő gélt alkalmazunk, igény esetén helyi injektált érzéstelenítést adunk. A kezelés így nem jár jelentős fájdalommal.

Milyen lesz a bőr lézeres kezelést követően?

A lézeres tetoválás eltávolító kezelés barna, fekte, sötét színárnyalatok esetén általában egy nap alatt elmúló duzzanattal jár, sebek nem képződnek. A kezelést követően a bőr az első napon kipirosodik és megduzzadhat. A duzzanat és a bőrpír szinte minden esetben 12-24 órán belül elmúlik, a második naptól néhány napig a kezelt területen hámlás ritkán előfordulhat. Abban az esetben, ha piros, világosbarna bevitt tintát kezelünk (általában szájkontúr) a kezelést követően erősebb duzzanat, minimális sebesedés előfordulhat. A duzzanat általában 24 órán belül tökéletesen lelohad, a kezelt terület gyors gyógyulásához igény esetén utókezelő gélt biztosítunk.

Miért nehezebb a piros színárnyalatok kezelése?

A piros színű tinták színükben sokkal közelebb állnak a vérünk festékanyagaihoz, mely szintén elnyeli ezt a fény-hullámhosszt - így a véredények nagyon minimálisan ugyan, de sérülhetnek a kezelés során.

Milyen eredményt várhat a lézerkezelés után?

Már az első napon látni fogja a változást, a korábban sötét színben látható festékek ugyanis jelentősen elhalványulnak, fakulnak és lesz olyan rész ahol teljesen eltűnnek.
 

Milyen időközökkel végzünk lézeres tetoválás eltávolítást?

A konzultáció során megbeszélt kezelések között minimálisan 2-3 hetes szüneteket tartunk. Az időtartam változhat a bőr minőségétől és a tisztulási folyamat időtartamától. A szakember kezelés előtti tanácsait megfogadva az elért eredmények véglegesek!

Kinél nem végzünk lézeres tetoválás eltávolító kezelést?

Áldott állapotban, ill. anyatejes táplálás időszakában, fényérzékenység, irreális elvárások esetén, ill. olyan páciensnél, aki nem tudja elkerüli a direkt napozást, "szolárium függőknél".

    Van-e olyan tetoválás - amit nem tudunk kezelni?  

Sajnos van. Az önjelölt "tetoválóművészek által" használt bizonytalan eredetű, gyanúsan olcsó tinták és az extrém színárnyalatok közül bizony létezik olyan - melyet a világon ezzel a módszerrel senki sem tud kezelni, ám ez már az első lövés során kiderül. Ilyenkor a kezelést megszakítjuk, a tetoválás kiszedés egy alternatív módszerét ajánljuk vendégünknek, a lézeres kezelés - ilyen esetekben teljesen díjtalan, a konzultáció során kifizetett összeget pedig vagy visszatérítjük,vagy beszámítjuk az alternatív módszerrel elvégzett kezelésünkbe.

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk