Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Lézeres érkiszedés

Az értágulatok kialakulásának okairól, a seprűvénák és hajszálerek lézeres kezelési lehetőségei:

Értágulatok (teleangiectásiák): az irhában levő hajszálerek tágulatai. Megjelenésük zavaró, esztétikai panaszokat okoz, egészségre nem ártalmas, nem viszket, fájdalmatlan. Leggyakrabban az alsó végtagokon jelentkeznek, de az arcon, törzsön is észrevehetőek.  Megjelenésük az emelkedett vénás nyomással, érfal meggyengülésével függ össze, aminek hátterében öröklött tényezők, hormonális hatások és környezeti tényezők egyaránt szerepet játszhatnak. 

Álló, ülő munka, túlsúly a vénás nyomás emelkedése révén segíti az értágulatok kialakulását, az emelkedett ösztrogén szint fogamzásgátló szedéskor, várandósoknál, májbetegségek esetén az érfal gyengítésén át fokozza a teleangiectásiák kialakulásának az esélyét. Kortikoszteroidok gyógykezelésként vagy izomnövelő szerként való használatuk mellékhatásaként többek között kapillárisok tágulatát, bőr elvékonyodását okozhatják. Megjelenhetnek önállóan, vagy valamilyen betegség, leggyakrabban rosacea részeként. Számuk az életkor előrehaladtával megnő. Az értágulatok legalkalmasabb és szakmailag legelfogadottabb kezelési módszere a lézer, melynek során fókuszált, meghatározott hullámhosszúságú fénynyalábok nyelődnek el a felületes erekben áramló hemoglobinban, miközben a környező szövetek nem károsodnak.  A legmegfelelőbb típusú lézer a Nd: YAG, ami egy non-ablatív lézer, ami azt jelenti, hogy a fény a bőrfelszín károsítása nélkül hatol a felszínes véredényekbe. A haemoglobinban elnyelődő és felszabaduló hő hatására az érfalak mintegy összesülnek, összetapadnak, a véredény összeesik, elkülönül a környezetétől. Kb. 4-6 hét alatt felszívódik, eltűnik a szervezetből és soha nem zavar többé.  (a felszívódási idő kiegészítő kezelésekkel jelentősen gyorsítható)

Konzultációnkra az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni: 


Személyes TEST konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve:(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik? 

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk