Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Testkezelések gyors választó (A-Z)

Seprűvénák, hajszálerek lézeres eltávolítása

 

A testen található érelváltozásoknak és ér rendellenességeknek több különböző típusa van. A különböző elváltozások kezelésének paramétereit és a szükséges kezelési eljárást a véredények mérete, mélysége, falvastagsága valamint a páciens bőrének típusa, minősége és érzékenysége határozzák meg. Általában maximum 2-3 kezeléssel eltüntethetőek végleg, azaz ami erecskét kiszedünk az nem jön vissza adott helyen soha többé.

Lézerrel és nagy energiájú IPL készülékkel elsősorban a bőrfelszínhez közeli, optikailag zavaró értágulatokat tudjuk eltávolítani. A mélyrétegű értágulatok eltávolítása sebészeti eljárás keretében történik. 

Kialakulásukat sokan elsősorban genetikai okokra vezetik vissza, de helyes életmóddal, táplálkozással és mozgással, kezelésekkel megelőzhetőek a visszér problémák. A test túlsúlya, a mozgás hiánya, és a végtagok megerőltetése és hormonális ingadozások is okoznak visszeresedést. A felszínközeli értágulatok napjaink egyik leghatékonyabb non invazív (seb és hegképződés mentes) kezelési megoldása a hosszú implzusú lézeres visszér megsemmisítés. 
 

A lézeres éreltávolítás során a véredényekben található oxyhemoglobin elnyeli a készülék által másodperc törtrésze alatt kibocsátott lézerfényt és szelektíven felhevül 80 Celsius fok fölé ahol irreverzibilisen (visszafordíthatatlanul) kicsapódik és megsemmisül. Égés nem lép fel, mert a környező szövetek víztartalma segíteni fogja a szövetek gyors visszahűlését. Bőrpír és lokális ödéma előfordul, amely a kezelést követő rövid időn belül visszahúzódik. Az így elzárt erek a szervezet számára idegen anyagként jeleznek és a testben található falósejtek 14-26 nap alatt lebontják őket szinte nyomtalanul. Ha a véredény közel van a bőrfelszínhez, nagyobb átmérőjű, előfordulhat hogy a bőr felfelé dolgozza ki a számára idegen anyagokat, ilyenkor apró seb keletkezhet, mely nyomtalanul el fog tűnni.

Fent említett szöveti lebomlást és felszívódást - azaz a homogén bőrkép visszanyerését egy általunk kifejlesztett speciális kiegészítő kezeléssel gyorsíthatjuk, így a végeredmény sokkal szebb és egyenletesebb lehet.

A testen kezelhető érelváltozások:

 

Általában hány

lézeres kezelésre

van szükség ?

Általában hány hétnek kell két kezelés közt eltelnie ?

  lábszárak, combok, vádlik, hajlat < 30 éves korig 1 - 2 3 - 4
lábszárak, combok, vádlik, hajlat > 30 éves kortól 2 - 3 4 - 6

 


Kezeléseink pontos és részletes információját, a szükséges kezelési lépéseket és a várható eredményeket
már az első diagnosztikai célú konzultáció során ismertetjük Önnel.

(* állapot-tól függően de minden esetben a lehető legkevesebb kezelést végezzük)

imageimageimage

* Lézeres ér kezelés / alkalom: 10.000,- Ft tól (az ár 10x10 cm es terület kezelésére vonatkozik ha több apró erecske van, akár szétszórtan akkor is csupán ennyit számítunk fel)

 Lézeres érkezelés felső combok (párban) / alkalom: 30.000,- Ft tól *  Lézeres érkezelés lábszárak (párban) / alkalom: 20.000,- Ft tól
  
 Lézeres érkezelés mindkét végtagon, combok elöl hátul, hajlatok, vádlik egészen a talpig  60.000,- Ft tól.

 1+1 érkezelő akcióban -40% kedvezménnyel - hívjon bátran:  70 / 633 - 4478

Az árak minden esetben tájékoztató jellegűek. Akár több típusú lézeres beavatkozások elvégzésénél előzetesen csak iránymutató árlista feltüntetése lehetséges. A fenti árak ennek megfelelően típusos esetekre vonatkozó, irányárak. Egyénre szabott - pontos árat csak az elváltozások számának, nagyságának, ill. egyéb körülmények ismerete mellett adunk meg. A vizsgálatot követően személyre szabottan adjuk meg a pontos árat, melyről Önt a beavatkozás előtt tájékoztatjuk.

Fizetési lehetőségek: készpénz, előre átutalással, utólagos Egészségpénztári elszámolással, PayPal, részletfizetési lehetőség, vagy előbbiek kombinációja

image

 

Melyek a lézeres értágulat (seprűvénák, hajszálerek, pókangiómák) kezelések előnyei?

Egyetlen napot sem kell  otthon töltenie. (adott típusú foglalkozások végzése esetén javasolni szoktuk az erek és végtagok terhelésének időszakos csökkentését) A megszoktott injektáló és rádiófrekvenciás eljárásokkal szemben nem kell számolnia a bőrfelszín általános sebesedésével, hegesedésével.  A lézeres kezelések 2-3 alkalommal történő elvégzésével kíméletesen, biztonságos módon véglegesen lezárjuk az értágulatkat a bőrben. A kezelt érszakaszok általában SOHA TÖBBÉ NEM ÚJULNAK KI. (hajlam, vagy egyéb körülmények hatására keltkezhetnek újabb mikro-értágulatok más területeken, de a szakszerűen kezelt érszakasz soha nem képes megújulni)

Hogyan végezzük a lézeres érkezeléseket?  Fájdalmas-e a kezelés?

A beavatkozás a kezelt területtől függően 10-45 percet vesz igénybe. Kisebb területen végzett kezelés esetén egyáltalán nem érzéstelenítünk. Nagyobb területek kezeléshez felületi érzéstelenítő gélt, vagy szükség esetén helyi érzéstelenítést használunk. Aki rendkívűl érzékeny, már a konzultáció során javasolni fogjuk számára a kezelést megelőzően fájdalomcsillapító tabletta bevételét. Szakemberünk megjelöli a kezelendő érszakaszokat, és a készülék hűtött kezelőfejét a célzófény segítségével az értágulatokra irányítja. Az erekre leadott lézerfény a másodperc törtrésze alatt szelektíven elnyelődik a hemoglobinban és azonnal elzárja az eret teljes keresztmetszetében. A lézeres érkezelések esetében a pillanatnyi fájdalmat az okozza, hogy a vérdényekben keletkező hő, forróság hoszabban tart mint a környező nagyobb víztartalmú szövetekben. (enyhe ödémásodás és bőrpír szinte minden esetben előfordul, mely 2-3 óra alatt elmúlik) Az erek kezelését követően vendégeink számára gyulladáscsökkentő, hámosító gélt biztosítunk, melynek alkalmazásval a kezelt területek gyorsan rendbejönnek. A teljes eredmények eléréséhez 14-26 napra lesz szükség, mely időtartam alatt kiegészítő - a gyógyulást elősegítő kezeléseket végzünk.

Milyen lesz bőre a lézeres érkezeléseket követően?

A lézeres érkezelések néha apróbb sebek képződésével járhatnak. Adott érszakaszok, mikro-erek "kidolgozása" a szervezet számára a bőrfelszín felé elindítva könnyebb, ilyenkor előfordulhatnak apróbb bőrfelszíni sebek, melyek gyógyulási ideje maximálisan 7-14 nap. A kezeléseket megelőző kontrollvizsgálat során a túlzott pigmentációra nagyon ügyelünk, ám a legnagyobb gondossággal elvégzett kezelések esetén is bekövetkezhet a bőr színének ideiglenes megváltozása, világosabb árnyalatúvá válása.

Milyen eredményt várhat a lézeres érkezelések után?

Már az első kezelést követően legalább 70% ban javul a végtag általános megjelenése, a fennmaradó érzsakaszokat a második kezelést követően tüntetjük el, és lesznek erek melyekhez nem nyúlunk, vagy megbeszéljük a várható eredményeket. Miért is? Azért, mert az érhálózat nem egysíkú és teljesen vízszintes "csövek" összessége. Előfordulhat hogy több rétegben haladnak az erek vagy egy vastagabb értágulat felett helyezkedik el a zavaró kisebb erecske. Ha a behatolási mélység minimalizálása mellett is túl nagy a kockázata - akár egy időszakos - ám nem túl szép kék-zöld folt kialakításának általában lebeszéljük vendégeinket a beavatkozásról.

Milyen időközökkel végzünk éreltávolító kezeléseket?

A konzultáció során megbeszélt kezelések között 3-4 hetes szüneteket tartunk. A szakember tanácsát követve az elért eredmények néhány évig biztosan megmaradnak. (2005 áprilisban elvégzett kezelésünk - 2014 februárban is tökéletes és kifogástalan eredményt mutat)

Kinél nem végzünk lézeres érkezeléseket?

Áldott állapotban, ill. szoptatás, fényérzékenység, irreális elvárások esetén, ill. olyan páciensnél, aki nem tudja elkerüli a direkt napozást, "szolárium-őrülteknél" más típusú éreltávolító kezelés történt az elmúlt fél évben.


Személyes TEST konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve:(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk