Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Arckezelések gyors választó (A-Z)

Erek az arcon

 

Az arcbőr, vagy orr felületén megjelenő értágulatok a bőr eredeti színétől eltérő árnyalatuk miatt igen komoly esztétikai problémát okozhatnak. Bőrgyógyászatilag ezen elvátozások már régóta kezelhetőek voltak, ám a korábbi aktív beavatkozások, mint például az elektromos kiégetés, vagy injekciós érelzárás gyakorta nemkívánt mellékhatásokat (sebesedés, hegesedés, stb...) okozhatott. A modern orvosi fényterápiás és lézeres kezelések mára sokkal biztonságosabbak és eredeményekben is kifogástalan eredményeket biztosítanak.

A kezelés során érzéstelenítő gél alkalmazása mellett speciális lézerfénnyel a másodperc törtrésze alatt szelektíven lezárjuk az ereket teljes keresztmetszetükben, hogy a környező (festékanyag tartalom nélküli) szövetek nem károsodnak. A kezelt területről az erek maradványai gyorsan felszívódnak. Tapasztalataink szerint optimális beállításokkal mindössze csupán 2 alkalom kezelésre van szükség. Az így eltávolított erek nem ismétlődnek, nem újulnak ki.
 

Lézeres értágulat megszüntetés

Az arcon, orcán elérhető eredmények:

Általában hány kezelésre van szükség ?

nem kívánt erek lézeres eltávolítása 1 - 5*

 


Kezeléseink pontos és részletes információját, a szükséges kezelési lépéseket és a várható eredményeket
már az első állapotfelmérő konzultáció során ismertetjük Önnel. (* állapot-tól függően de minden esetben a lehető legkevesebb kezelést végezzük)

imageimageimage

Éreltávolítás az arcon, orron lézeres kezeléssel / alkalom: 10.000,- Ft tól

Hívjon bátran - amennyiben érdekli hogyan lehet MODELL-ként még nagyobb kedvezményeket kapni 70 / 633 - 4478

Az árak minden esetben tájékoztató jellegűek. Akár több típusú lézeres beavatkozások elvégzésénél előzetesen csak iránymutató árlista feltüntetése lehetséges. A fenti árak ennek megfelelően típusos esetekre vonatkozó, irányárak. Egyénre szabott - pontos árat csak az elváltozások számának, nagyságának, ill. egyéb körülmények ismerete mellett adunk meg. A vizsgálatot követően személyre szabottan adjuk meg a pontos árat, melyről Önt a beavatkozás előtt tájékoztatjuk.

Fizetési lehetőségek: készpénz, előre átutalás, PayPal, kezeléssorozat esetén részletfizetési lehetőség, vagy előbbiek kombinációja

Melyek a lézeres és intenzív orvosi fényterápiával végzett érkezelések előnyei?

Az intenzív fényterápiás és lézerkezelés pár alkalommal történő elvégzésével a bőrben található értágulatokat zárjuk le véglegesen. Alkalmazható a teljes arcon, a teljes orron - vagy csak az értágulatokkal telített területeken. Nem alakulhat ki kontakt érzékenység. Kombinálható gyógyszeres terápiákkal.

Hogyan végezzük az arc érelváltozásainak kezelését?

A beavatkozás a kezelt területtől függően 10-45 percet vesz igénybe. Kisebb területen végzett kezelés esetén is speciális gél alkalmazásával érzéstelenítünk. A kezelést követően a kezelt területeket hűteni fogjuk. A kezelést követően gyulladáscsökkentő hatású készítményt ajánlunk, mely gyógyszertárban vagy nálunk is beszerezhető.

Fájdalmas-e a kezelés? Milyen megjelenésre számítson a  lézeres vagy intenzív fényterápiás kezelést követően?

A kezelést követően a kezelt területeken a bőr azonnal kipirosodik és megduzzad, enyhe ödémával számolni kell. A duzzanat 6-12 órán belül elmúlik, az értágulatokban megszűnö vérkeringés jellemzően sötét színűvé változtatja az ereket, melyek másnaptól fokozatosan halványulni fognak. Ez a halványodás 14-26 nap alatt tökéletesen végbemegy és egy szép egyenletes színezetű tökéletes bőrkép lesz látható. (amennyiben az értágulatok elhelyezkedése rétegenként is változik, valószínű hogy teljesen sima bőrképet csak két vagy három kezeléssel tudunk elérni)

Milyen megjelenésre számíthat a lézeres értágulatok kezelését követően?

Már az első hét után észleli a változást. A kezelés következtében sötétedő erek halványulnak és fokozatosan felszívódnak a lézerfénnyel lezárt érszakaszok. Pozitív, hogy a változást nem csak Ön, de környezete is tapasztalni fogja.

Milyen időközökkel végzünk éreltávolító lézeres vagy intenzív fényterápiás kezeléseket? Mennyi ideig tarthat a kezelések hatása?

A konzultáció során megbeszélt kezelések között 3-6 hetes szüneteket tartunk. Amelyik eret sikeresen eltávolítottuk, az nem jön vissza soha többé az adott helyen. Előfordulhat kisebb értágulatok megjelenése, de ez szerencsére tapasztalataink alapján nagyon ritka, mivel a fényterápiás kezelések elősegítik a bőrszerkezet megerősödését.

Kinél nem végzünk lézeres érkezelést az arcon?

Áldott állapotban, ill. anyatejes táplálás során, fényérzékenység, irreális elvárások esetén, ill. olyan páciensnél, aki nem tudja elkerüli a direkt napozást, hőterheléseket, alkoholos italok fogyasztását, vagy más típusú lézeres arckezelés történt az elmúlt fél évben.


Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó?

 

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk