Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Drakula terápia után

 

A készítményt speciálisan esztétikai sebészeti beavatkozások előtti megelőző ill. utáni utókezelésre fejlesztették ki. A készítmény jelentősen meggyorsítja az erythema (bőrpír) megszűnését ill. a haematomák (véraláfutások) felszívódását. A hatóanyagok (A, C, E és K vitamin) mikrokapszulákba zárva jutnak el a bőrnek abba a rétegébe, ahol kifejtik hatásukat (vagyis csak ott és akkor szabadulnak ki, ahol szükség van rájuk). Ez azért fontos, mert más készítményekben a vitaminok 90-95%-a elbomlik még a tubusban, vagy felkenés után a bőr felszínén, mielőtt hatását kifejthetné.

A műtét után addig kell használni, amíg az erythema aza a bőrpír vagy a haematómák azaz véraláfutások felszívódnak. Ebben az esetben is naponta kétszer kell az előzőleg kíméletesen megtísztított bőrfelületet bekenni. A nanoszómákba zárt 2%-os koncentrációjú K vitamin tökéletesen áthatol a bőr barrier rétegén, mert a nanoszómák könnyedén átjutnak a bőrön, szerkezetük ugyanis nagyon hasonló a bőrsejtmembránban található foszfolipidekhez. Auriderm gél helyes használata: - Arcfiatalító lézeres hámlasztó kezeléseinket követően reggel és este vékonyan bekenni a kezelt területet
- Értágulatok kezelése esetén naponta 3x alkalommal bekennk a kezelt területet
- PRP vagy Drakula terápiát követően naponta reggel és este bekenni a kezelt területet Az utógondozás során részletesen informáljuk vendégeinket a készítmények helyes használatáról.
 


Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk