Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Fibromák eltávolítsa lézerrel

A bőr öregedésének természetes részjelensége, hogy különböző, a bőr felszínéből kiemelkedő, esztétikailag zavaró, de egészségünkre veszélytelen növedékek jelennek meg a bőrünk felszínén. A leggyakoribb ezek közül az ún. fibroma pendulum, mely jellemzően a dörzsölésnek kitett testtájakon: hónaljakban, nyakon, mellek alatt kialakuló bőrszínű kocsányos bőnövedék. Öltözködés, ékszer – nyaklánc - felvételekor, levételekor könnyen beleakadhatunk nem is beszélve az esztétikailag nem tetszetős látványukról.

A jóindulatú bőrnövedékek második gyakori képviselője az ún. seborrhoeás verruca. Ezek morzsalékony, érdes felszínű, barnás – fekete képletek, melyek leginkább a fejen, törzsön alakulnak ki. Esetenként nehéz elkülöníteni rosszindulatú bőrtumoroktól, ezért eltávolításuk előtt feltétlenül bőrgyógyászati szakvizsgálatuk szükséges. Az éranyajegyek idősebb korban, főként napfényártalom következtében jelennek meg. Ezek az ún. hemangiomák vörös 1-2mm-es kerek foltokként jelennek meg. A jóindulatú bőrnövedékek eltávolításához helyi érzéstelenítés alkalmazása elegendő. Az eltávolításuknak több módszere is ismert, kontrollvizsgálatot követően határozunk az alábbi eljárások alkalmazásáról:

  • Volkmann kanállal,
  • folyékony nitrogénes fagyasztással,
  • széndioxid lézerrel is kiválóan lehet a bőr felszínéről eltávolítani őket.

Az általunk eltávolított bőrnövedék kiújulásának esélye szinte a nullával egyenlő, az eltávolított növedék jellemzően soha nem nő ismét vissza, más területen azonban megjelenhet.

Fibróma eltávolítás előtti / utáni képek:

imageimageimage

Az alábbi űrlapot kitöltve kollégánk visszahívja. Szívesen segítünk Önnek időpont egyeztetésében - bőrnövedékeinek alapos vizsgálatára, elemzésére és a kezelési lehetőségeket, valamint az eltávolítás további teendőit is megbeszélheti szakértőnkkel.


Személyes konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve:(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?


Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk