Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Testkezelések gyors választó (A-Z)

Foltos Dekoltázs

 

A foltos dekoltázs számtalan hölgy életét keseríti meg szinte életkortól függetlenül. Miért változik meg oly gyorsan a dekoltázs bőre? Milyen elváltozások okozhatnak pöttyös dekoltázst? Milyen színű foltok jelenhetnek meg a dekoltázson, és milyen megoldásokat kínálunk ezek megszűntetésére, és a bőrfelszín egyenlets megjelenésének helyreállítására? Olvasson róla... 

A dekoltázs és nyak területeinek ápolása egyre inkább mindennapos tevékenységgé válik az életkor előrehaladtával. A dekoltázst és nyakat fedő bőrréteg sokkal vékonyabb, mint az arcunkat borító. A vékonyabb lágyszöveti szerkezetei miatt nyirokkeringése és anyagcseréje általában lassabb, gyengébb, így hajlamosabb a korai öregedés jeleit mutatni, a negatív környezeti hatásokra látványosabban reagálni. 

Az intenzív napoztatás, túlzásba vitt szolárium használat káros UV sugárzása tönkreteszi a kollagén szintézist a bőrben, a gyulladások megnehezítik a bőr optimális anyagcseréjét és megjelennek az öregedésre utaló elszíneződések, pigmentfoltok.


A dekoltázs foltos elszíneződésének három leggyakoribb megjelenése:

- hiperpigmentáció, azaz pigment többlet - melyet a sötét festékanyagok helyi felhalmozódása okoz

- hipopigmentáció, azaz pigment hiány - melyet a bőr helyi kifehéredése, fakulása okoz 

- vörös színű értágulatok, éranyajegyek melyeket a bőrben fellépő kollagén és elasztinhiány tesz láthatóvá

Az erősen elhanyagolt, hiperzékeny bőrű dekoltázsok esetében mindhárom fentebb említett elváltozás kombináltan előfordulhat.

A hiperpigmentált, barnás elszíneződéseket a bőr melanin túltermelődése okozza. A bőrön lapos, sötét foltok "májfoltok" keletkeznek, színük a világosbarnától a feketéig terjedhet. Méretük és formájuk változó.

dekoltázs pigmentek 

A dekoltázs melasmás (nagyobb kiterjedésű az átlagos bőrszínnél sötétebb folt) elszíneződésének fő okai a hormonális hatások. Nőknél gyakori, a tünetek a bőrön napfény hatására jelentkeznek, mikor a női nemi hormonok, az ösztrogén és a progreszteron serkentik a melanin termelését.

A hypopigmentációs zavarokat leggyakrabban hegesedés, korábbi aknés hegek miatt kialakuló szöveti rendelenességek, valamint gyulladásos folyamatokkal összefüggésbe hozható rendellenes pigmentálódás okozhatja. Kezelése még a legkomolyabb lézeres hámlasztással sem egyszerű feladat.

A dekoltázs értágulatainak, éranyajegyeinek felszíni kezelése gyors és biztonságos lokális kezeléseket jelent. Hosszú távon érdemes azoban megfontolni a bőrben meggyengült kollagénszerkezetek rekonstukcióját, mely nemcsak rövidtávon de egészen hosszú távon is remek eredményeket tud biztosítani.

imageimageimage

Milyen kezelési lehetőségek léteznek a pigmentált dekoltázs kezelésére?

 - Kémiai savas hámlasztás - célja a bőr legfelső rétegének eltávolítása - speciális oldatok és vegyszerek segítségével, a hámlást követően egy új és várhatóan pigmentációtól mentes bőrfelszín kerül a felszínre. (ezt a kezelést nem végezzük, mimimális eredményeket biztosít, viszonylag magas kockázattal)

- Rövid impulzusú lézer - célja a lokális, szabályos alakú festékes foltok destrukturálása (ezt a technológiát általában a kevesebb - jól behatárolható folt esetén alkalmazzuk)

- Hosszú impulzusú lézer - célja a helyi értágulatok non ivazív kezelése, illetve a teljes dekoltázs bőrének feszesítése  (piros éranyajegyek gyors kezelésénél alkalmazzuk) 

- Széndioxid frakcionált lézer - mely a legalaposabb munkát végzi a teljes dekoltázs felületén - ilyenkor a teljes felületet lépésről - lépésre biztonságosan kezeljük, lehámlasztjuk 

- Plazma kezelés - célja a bőrfelszín kontrolált szerkezeti destrukciója, a lézernél kisebb termikus hatások közvetítésével (ezt a kezelést nem végezzük, széndioxid lézerrel rövidebb regenerálódással szimiláris hatásfok elérhető)

 * Kis dekoltázs kezelés, fiatalítás frakcionális lézerrel / 1 alkalom  20.000,- Ft

Kis dekoltázs kezelés, fiatalítás frakcionális lézerrel / 2 alkalom  36.000,- Ft

Kis dekoltázs kezelés, fiatalítás frakcionális lézerrel / 3 alkalom  45.000,- Ft

* Nagy dekoltázs kezelés, fiatalítás frakcionális lézerrel / 1 alkalom  30.000,- Ft

* Nagy dekoltázs kezelés, fiatalítás frakcionális lézerrel / 2 alkalom  50.000,- Ft

* Nagy dekoltázs kezelés, fiatalítás frakcionális lézerrel / 3 alkalom  66.000,- Ft 
 

 

Célzott pigmentfolt eltávolítások - személyes konzultáció alapján.

 

Az interneten számos házi praktikával és pigmentációs elváltozás megszűntetését ígérő "csoda"krémekkel, áltudományos varázslásokkal is találkozhat. Ezek többnyire vagy hatástalanok, vagy veszélyesek, vagy nagyon drágák. Egy otthon kutyult savas hámlsztás okozta irritált bőrt sokkal nehezebb kezelni, mintha a panaszok megjelenésekor szakemberhez fordul.

Sokkal kézenfekvőbb megoldás, jelentkezni egy személyes konzultációra, melynek során felmérjük és megismertetjük Önnel a dekoltázs pigmentációjának valódi mértékét, és azon kezelési lehetőségeket, melyek segítségével a pigmentált bőr ismét egységes megjelenésű lehet.  


Személyes Foltos Dekoltázs konzultációt szeretnék

Az Ön neve:(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérInvalid Input

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk