Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Arckezelések gyors választó (A-Z)

Hegek kezelése lézerrel

 

Heg az arcon kialakulhat sérülés, műtéti kimetszés, aknés folyamatokat követően. A hámréteg újraképződésének első szakaszában az irha a sérülésekor elvesztett, eltávolított szöveteket ideiglenes kollagénrostokkal pótolja, majd ezt követően az ideiglenes rostok végleges hegszövetté alakulnak. A heg képződését a seb mérete, mélysége, helye, iránya, a bőr vastagsága genetikai és környezeti tényezők egyaránt befolyásolják. Kezeléseinkkel a hegek megjelenését optimalizáljuk, a bőrfelszín egyenetlenségén változtatunk - annak alapos minden négyzetmilliméterére kiterjedő kisimításával. 

A heg általában fél évalatt alatt alakul ki, de végső megjelenése akár még egy évien át is formálódhat. A heg szöveti képére jellemző, hogy a papilláris réteg helyét rostos kötőszövet foglalja el, amelyben rugalmas rostok nem, vagy alig fedezhetőek fel, területén bőrmirigyek és szőrtüszők nincsenek.

A pontos és megfelelő hegszöveti diagnosztizálás és besorolás határozza meg a hegek kezeléseinek eljárásait. Jelenleg 2 típusú lézerrel, valamint szükség esetén nem térhálósosó volumenpótló anyagok alkalmazásával tudjuk a hegeket kisimítani. Mint ahogy a hegek kialakulása sem, az arcbőr kisimítása sem máról - holnapra történik, egyénenként eltérő gyorsasággal és eredményekkel, ám általában három hónaptól - akár egy éves folyamaton keresztül alakul ki a véglegesen sima, egyenletes bőrfelszín. 

A heg lehet sima felszínű, a bőr felszínével megegyező vagy annál mélyebb, esetenként magasabb fekvésű attól függően, hogy milyen folyamat következményeként jött létre, ill. milyen az egyén gyógyulási hajlama. Ha a heg felszíne mélyebb fekvésű mint a bőr felszíne, ez esetben atrófiás (sorvadt) heg a bőr szintje alá besüppedő, mélyedésszerű megjelenést mutat. Jellemzően az arcon, pattanások (aknék) következtében alakul ki, az elégtelen mennyiségű kollagén termelődés okozza. A hipertrófiás (túlburjánzó) heg a bőr felszínéből kiemelkedik, vaskos, gyakran vöröses színű vagy pigmentált. Túlzott kollagén termelés miatt alakul ki. Kialakulhat égések helyén, műtéteket követően, akné (pattanások) után, valamint adott zónákon a hegszövet feszülése miatt.

 

Az arcon, homlokon elérhető eredmények:

Általában hány kezelésre van szükség ?

atrófiás (sorvadt) hegek megjelenésének javítása 3 - 6*
hipertrófiás (burjánzó) hegek megjelenésének javítása 1 - 5*

 


Kezeléseink pontos és részletes információját, a szükséges kezelési lépéseket és a várható eredményeket 
már az első állapotfelmérő célú konzultáció során ismertetjük Önnel.
 
(* állapot-tól függően de minden esetben a lehető legkevesebb kezelést végezzük)

imageimageimageimageimage

* Atrófiás (sorvadt, besüppedő) zóna szintű hegkezelés az arcon helyi lézeres hámlasztó kezeléssel / alkalom: 10.000,- Ft tól*

* Atrófiás (sorvadt, besüppedő) hegkezelés az arcon helyi lézeres kollagén indukciós kezeléssel / alkalom: 8.000,- Ft tól*   * Amennyiben a hegek mélysége szükségessé teszi az injektáló vagy hámlasztó kiegészítő beavatkozásokat a maximális hatás eléréséhez - az itt megadott ár eltérhet. * Hipertrófiás (burjánzó) hegkezelés az arcon helyi lézeres kezeléssel / alkalom: 15.000,- Ft tól

MODELL akcióban - hívjon bátran: 70 / 633 - 4478

Az árak minden esetben tájékoztató jellegűek. Akár több típusú lézeres beavatkozások elvégzésénél előzetesen csak iránymutató árlista feltüntetése lehetséges. A fenti árak ennek megfelelően típusos esetekre vonatkozó, irányárak. Egyénre szabott - pontos árat csak az elváltozások számának, nagyságának, ill. egyéb körülmények ismerete mellett adunk meg. A vizsgálatot követően személyre szabottan adjuk meg a pontos árat, melyről Önt a beavatkozás előtt tájékoztatjuk.

Fizetési lehetőségek: készpénz, előre átutalással, PayPal, kezeléssorozat esetén részletfizetési lehetőség, vagy előbbiek kombinációja


Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó?

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk