Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Arckezelések gyors választó (A-Z)

 

A HIFU kezelés lényege a megereszkedett szövetek látványos és tartós feszesítése több rétegben, orvosi beavatkozás mentesen. A fókuszált ultrahang csak a bőr és arcszövetek pontosan meghatározott mélységeiben a kellő mértékben melegíti fel a zónákat, melyek a melegítés hatására azonnali és tartós alakváltozással, feszesedéssel reagálnak. A folyamat itt nem áll meg... Olvassa el, milyen eredmények várnak vendégeinkre a kezelést követően!

A tökéletesen egy pontban fókuszált ultrahang energiának melegítő hatása van. A hagyományosan alkalmazott hőbevitelen alapuló kezelésekhez képest a bőr és szövetek szerkezetébe történő hőleadás a HIFU kezelésnél nem a bőrfelszín kontrollált felmelegítésével történik, hanem egy speciális fókuszáló tükör segítségével a bőr és szövetek pontosan meghatározott rétegeiben képez hőhatást. A fókuszpont felmelegítésén a környező szövetek enyhe duzzanatán, ödémáján túlmenően egyéb szöveti elváltozás a kezelés során nem történik.

HIFU ultrahang kezelés

A fókuszpont intenzív felmelegedése apró kontrollált hőtraumák formájában jelentkezik, melyek eredményeként egy egészségesebb fiatalosabb, feszesebb bőrt kapunk. Ez a kezelés rögtön látható eredményeket biztosít, azonnali lifting azaz arcemelő hatása van. A maximális eredmények a kezelést követő 60-90 nap alatt ,a kollagén és elasztin szerkezet átalakulásával párhuzamosan jelentkeznek. 

A bevitt energia által okozott relatív magas hőmérséklet fokozza a fibroblaszt sejtek kollagén és elasztin termelő képességét, újramodellezi az arc szöveteinek tartószerkezeteiben a rostállományokat, amitől a bőr hosszú távon sokkal fiatalosabb lesz.


Az alábbi keresztmetszeti ábra segítségével szemléltethetjük a legjobban a mindhárom rétegmélységben elvégzett esztétikai beavatkozás eredményeit, melyek természetesen összeadódva segítik elő a maximális hatékonyságot. 

HIFU arcfiatalítás

Mint az ábra is jól mutatja a HIFU arcfiatalítás akár 4,5 mm mélységbe is képes eljutni, ahová más műtét nélküli beavatkozások (lézerek, IPL fotorejuvenáció, hagyományos ultrahangok, rádiófrekvenciás kezelések) nem tudnak elérni, és ott a megereszkedett SMAS bőrrétegeket feszesíti, azonnali jelentős emelő hatást kifejtve. A 3,0 mm mélységben elvégzett középrétegű kezelés a kollagén rendszer rekonstrukciójával szintén intenzív arclifting hatást biztosít, a bevitt hő hatására a kollagénszálak azonnali összetartó feszülése érhető el. Végül, de nem utolsósorban az 1,5 mm mélységben az elasztin rostszerkezet újraépítésével gondoskodunk a ráncok mennyiségének csökkentéséről.


 

Évtizedes szakmai múlttal bíró esztétikai szakemberünk a garancia, hogy a három rétegmélységben precíz odaadással

elvégzett UTIMS A1 HIFU kezelés maximális hatékonyságot fog elérni.

További kérdése lenne, érdeklődne aktuális HIFU kezelési Áraink és HIFU kezelési akcióink iránt?

HIFU specialistánk Szolga Adrienne Kozmetikus Mester szívesen válaszol kérdéseikre a 06 20 465 1308 telefonszámon.


 

image

  

 Ne kockáztasson feleslegesen! Szakemberünk őszintén elmondja, hogy Ön mire számíthat ha a HIFU kezelést választja. Az üzleti életben megtanultuk, hogy egy vállalkozás akkor lehet sikeres, ha elégedett és visszatérő vendégei számát növeli, nem pusztán a profit maximalizálására törekszik. Mi saját magunkat képviseljük, ezért számunkra fontos, hogy vendégeink maximálisan elégedettek legyenek és jó szívvel ajánljanak bennünket ismerőseiknek, barátaiknak.

Milyen előnyei vannak az UTIMS A1 HIFU kezelésnek?

1. a piac egyik legfejlettebb készülékével elvégzett teljesen természetes eljárás, nincs idegen anyag, vagy szintetikus kemikália
2. egyetlen kezelés is elég lehet (99% tapasztalata alapján) 
3. 3 rétegmélységben végezhetjük el a kezeléseket teljes keresztmetszetben átfedve a szöveteket
4. nem kell felszíni bőrsérülésektől tartania
5. rövid kezelési idővel számolhat
6. precíz, biztonságos 
7. nincs felépülési, lábadozási idő
8. 
azonnal látható eredményeket biztosít melyek idővel (60-90 nap) csak fokozódnak

Kinek ajánlott a HIFU kezelés?

Akik úgy érzik, hogy megereszkedett a bőrük az arcukon vagy a nyakukon, akiket zavarnak a kisebb-nagyobb ráncok az arcon a szemek körül.
Akik látványos eredményeket biztosító kezelést keresnek de nem szeretnének kés vagy egyéb invazív eljárásban résztvenni.
Akik nem akarnak, vagy nincs idejük egy alkalomnál többször kezeléseken résztvenni. 

Fájdalmas-e a HIFU kezelés?

Az emberek fájdalomtűrő képessége egyénenként és kezelendő területenként eltérő. A legtöbb kezelést helyi érzéstelenítő nélkül végezzük el. A készülék rendkívül magas színvonalú gyártási technológiájának köszönhetően a bevitt energia egy adott ponton fókuszálódik, így a lehető legkevesebb diszkomfort érzést tapasztalhatja a kezelések során. Fokozott érzékenység esetén szakemberünk ismertetni fogja Önnel a kezelést megelőző ajánlott lehetőségeket. 

Kinél NEM végzünk UTIMS A1 HIFU kezeléseket ?

 • áldott állapotban
 • 18 éves életkor alatt
 • fertőző betegség esetén
 • lázas állapotban
 • pacemaker esetén
 • cisztás akne esetén
 • fémbeültetések a kezelt területen
 • b0t0x, hyaluronos töltés, szálbehúzás vagy drakula terápia az elmúlt 6 hónapban
 • aktív herpesz esetén
 • általános vagy helyi bőrbetegség
 • erősen rosaceás arcbőr esetén
 • aki nem hajlandó betartani, elfogadni a kezelés utógondozásával kapcsolatos ajánlásainkat


Személyes HIFU Arc konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve:(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk