Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Apriline Ageline Mezoterápia

 

 

Az APRILINE® AGE Line mezoterápiás hyaluronsav ampullája a természet erejét és az orvos-esztétika legújabb fejlesztését ötvözi. Gondosan válogatott komponensei (hyaluronsav, peptidek, aminosavak, vitaminok és ásványi anyagok) tökéletesen illeszkednek a bőr fiziológiás szükségleteihez.

A svájci gyártó nemzetközi szabadalommal védett előállítási technológiája során az Apriline Meso Complex termékei olyan stabil molekulaszerkezetet képesek elérni, ami az emberi szövetekbe juttatva hosszan tartó látványos hatást ígér. 

CHAC gyártási technológia

A mezoterápiás anyagok stabil térszerkezete a speciális, szabadalmaztatott CHAC technológiával kerül kialakításra. A háromfázisú technológia során először létrehozzák a HYALURONSAV mátrixot, amely a termék alapját képezi. A második lépésben a bioaktív összetevők (vitaminok, peptidek és aminosavak) mechanikusan stimulált reakciók (egyidejű nyomás és hajlítás) során integrálódnak a hyaluronsav makromolekulákba. Eloszlásuk így lesz stabil és egyenletes a 3D-s térhálós szerkezetű molekula-komplexben. A hyaluronsav ezáltal hatékony szállítóeszközzé válik a bőrben az esszenciális tápanyagok számára, a stabil molekulaszerkezet pedig egyben a hosszan tartó hatásról gondoskodik.

Ezek a makromolekuláris depók a bioaktív összetevők és a funkcionális hyaluronsav csoportok közötti szupramolekuláris interakcióra épülnek, amiket az egyszerű bioaktív összetevőkkel szemben nem ismernek fel a hyaluronidázok*, így nem is képesek lebontani.
(hyaluronidázok - a hyaluronsavakat bontó enzimek a szöveteinkben)

Tehát röviden, érthetően összegezve fenti tulajdonságokat, ez a szenzációs térhálós hyaluronsavas ampulla az érett bőrbe injektálva:

 • egészen hosszan tartó hatást biztosít
 • az új technológia gondoskodik az aktív sejtregeneráló összetevők célbajuttatásáról
 • az összetétele pontosan az érett bőr fiziológiás szükségleteihez lett kialakítva

 • Serkenti a nyirokáramlást
Az acetyl tetrapeptide-5 gátolja a kollagén glikációt és csökkenti az erek áteresztő képességét, ami anti-ödémás hatású (különösen a szemek alatt), és segít megelőzni a bőr rugalmasságának elvesztését.
 • Kisimítja a ráncokat
   
A palmitoyl pentatpeptide-4 és az acetyl hexapeptide-3 csökkenti az arc izomzatának feszültségét, ezáltal kisimulnak a ráncok, a szarkalábak és a mimikai ráncok.
 • Támogatja a bőr védekezőképességét
B, E és C-vitamin védi a sejteket a szabad gyököktől és a környezeti oxidatív stressztől, ezáltal kevesebb ránc és finom vonal képződik.
 • Növeli a bőr rugalmasságát

A proline, lysine, valine, glycine és a hyaluronsav-aminosav komplex mélyen hidratálja a bőrt, fokozza a rugalmasságát és simaságát, valamint stimulálja a kollagén szintézist, támogatja a szöveti újramodelleződést és a gyógyulási folyamatokat.


Kinek ajánlott ez a térhálósodó hyaluronsavas mezoterápiás kezelésünk?

Olyan - elsősorban érett bőrtípusú (jellemzően 30+) vendégek számára,

 • akiket zavar bőrük dehidratáltsága
 • petyhüdtnek és szárazabbnak érzik arcbőrüket
 • aggódva figyelik a tükörben az apróbb ráncok és szarkalábak megjelenését
 • gyors, hatékony ám hosszútávú megoldásokat keresnek
 • életmódjuk csak pár napos pihenőt enged meg  
 • elutasítják a komolyabb beavatkozásokat (arc szálas kontúrozása, plasztikai sebészeti beavatkozások, stb...)
 • akár nyáron is szeretnének maximális hatékonyságú esztétikai bevatkozásban részesülni

Lenne még kérdése? Ne aggódjon emiatt, mivel világújdonságról van szó a netes fórumozók közül még egészen biztosan senki sem volt ilyen kezelésen - egyeztessen időpontot, és kérdezzen bátran szakemberünktől, aki szívesen áll rendelkezésére esztétikai centrumunkban rugalmas időbeosztásával. Látogasson meg bennünket és tapasztalja meg Ön is milyen fantasztikus lehetőségeket rejt magában az arckezelések e csodás újdonsága! Töltse ki az alábbi rovatokat és szakemberünk visszahívja Önt.

Személyes Hyaluronsavas Mezoterápia konzultációt szeretnék

Az Ön neve:(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?


Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk