Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Arckezelések gyors választó (A-Z)

Hyaluronsavas Mezoterápia

 

A hyaluronsavas mezoterápia célja a bőr szövetszerkezet hidratáltságának és tápanyag tartalmának növelése egy speciális tűs injektáló technológia alkalmazásával. Az anti-ageing specialisták, bőrgyógyászok és plasztikai sebészek egyik kedvelt hatóanyaga a hyaluronsav, melynek előnyeit már régóta alkalmazzák az esztétikában.

A hyaluronsavak esztétikai felhasználása során ezidáig két fő irányzatot különböztethettünk meg:

1.) Hyaluronsavas Ampullák

A hyaluronsavat egy vízbázísú ampullában oldva hozzák forgalomba, és ebbe az oldatba különböző biológiailag aktív összetevőt is adalékolnak, vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérítő peptideket, növekedési faktorokat, stb…) Jellemző ezekre a készítményekre, hogy a szövetbe juttatás módja, valamint a vendégek életmódja meghatározza biológiai aktivitásukat. Tű nélküli mezoterápia, vagy dermarolleres, derma penes bőrfelszíni kezelések esetén ez maximálisan egy hét, tűs mezoterápia esetén általában 2-3 hétig tart az elsődleges hatásuk a szövetekben.  (az ampulla minősége és márkája, jelentősen befolyásolja a hatóanyagok további szövet alkotó és szövet stabilizáló képességeit)
 
  
 
Érdemes alaposan körülnézni ugyanis a kínái „laboratóriumokból” érkező gyanúsan olcsó tucatáru lehet silány minőségű, elhullott állatokból kinyert termék, mely jobb esetekben hatástalan, rosszabb esetben fertőző is lehet. Az ampullás hyaluronsavas termékek kiválasztásakor érdemes a minőségi, SVÁJCI, SVÉD, FRANCIA laboratóriumok termékeit választani, melyek drágábbak ugyan de fényévekkel magasabb minőséget és nem utolsó sorban biztonságot garantálnak.
 

2.) Térhálósodó Hyaluronsavas Feltöltőanyagok

A hyaluronsavak alkalmazásának médiából talán ismertebb formája az úgynevezett hyaluronsavas töltés. Ez irányulhat a közepes és mélyebb ráncok tartósabb korrekciójára, valamint szövetrészek hosszan tartó formálására, pl. ajakfeltöltés… A hyaluronsav molekulákat ilyenkor egy stabilizálódó közegben helyezik el, amelyik a szöveti beadást (injektálást) követően térfogatában megduzzad a szöveti nedvességtartalom hatására és a kívánt zónákat ezáltal kitölti, megemeli. A megfelelő szöveti mélységbe juttatott térhálósodó hyaluronsav biztonságos eredményeket ígér. Mindannyiunkban eltér a hyaluronsavat lebontó enzimek mennyisége, így a legkomolyabb és legdrágább feltöltőanyagok is előbb utóbb lebomlanak a szövetekből.
 
 

Minden terület meghatározott töltőanyaggal kezelhető, a leggyorsabb lebomlású anyagok 4-6 hónap alatt, míg a töményebb-nagyobb stabilitású anyagok 8-12 hónap alatt ürülnek ki a szövetekből. (a jó minőségű  anyagokkal végzett feltöltést követően a ráncok mélysége nem lesz a kiindulási állapottal megegyező) A hyaluronsavas feltöltéshez használt anyagokat steril zárt csomagolásban egyszer használatos fecskendőben szállítják a laboratóriumok. Tisztasága és nagyon magas gyártási minősége okán a SVÁJCI Apriline® termékcsalád előnyeit kínáljuk vendégeink számára, mind a három változatában.


 
És 2017-ben végre megtörtént az áttörés, Magyarországon elsőként nálunk elérhető a vadonatúj világszabadalom:

A Térhálós Hyaluron Ampulla arcfeltöltés

- A svájci székhelyű Suisselle Laboratory bemutatta az CHAC technológiájú vadonatúj térhálós hyaluronsav ampulláit, mely a két korábbi irányzatot ötvözi egy egészen különleges szabadalmaztatott gyártási eljárással.  A gyártás során a hyaluronsav molekuláris szerkezetéhez kapcsolják a komplex  bio-szabályzó funkcióval bíró molekulákat, és nem több lépcsőben vegyítik őket, így a hyaluronsav aktív hatóanyag rögzítőként-tárolóként működik közre a szövetbe juttatott regeneratív, bioaktív tápanyagok, vitaminok, oligo- és aminosavak esetében.  A CHAC technológiával előállított ampullákból a szövetekbe juttatott anyagok ellenállóbbak a hyaluron bontó enzimekkel szemben, így a hatás sokkal tovább (akár hónapokon át) tartós, mint a klasszikus hyaluronsavas mezoterápiás ampullák esetén. 
 
     
 
imageimage

Milyen előnyei vannak a Hyaluronsavas Mezoterápiás arcfeltöltő eljárásnak?

 1. Teljesen biztonságos, SVÁJCBAN készült ampullákat alkalmazunk 
 2. Nem fordulhat elő torzulás, granuloma vagy túlkompenzáció (pl. túltöltés, mint a ráncfeltőltés esetén), az arc eredeti vonásait hozza vissza
 3. Nem fordulhat elő allergiás reakció, tökéletesen egyenletes minőség
 4. A MAX-IN technológiával a szövetrétegek teljes keresztmetszetben regenerálódinak = összetett bőrfiatalító hatással rendelkezik
 5. Akár 10 évvel is eltolja az arcplasztika szükségességét
Mire számíthat a kezelést követően?

Hiperérzékeny embereknél felületi érzéstelenítő gélt alkalmazunk.  A kezelést követően a bőrfelszínen bőrpír és igen enyhe ödémás duzzanat figyelhető meg, mely általában 12-24 óra alatt megszűnik. A szemhéjak kezelése esetén a duzzanat további 1 napig is duzzadt lehet, utána nyomtalanul visszahúzódik, megszűnik. Allergiás bőrreakció, gyulladásos folyamatok nem fordulhatnak elő. Vendégeinknek javasolni szoktuk a csütörtöki vagy pénteki napon elvégezni a kezelést, így a hétvégét pihenéssel tudják tölteni, amely jelentősen javítja az elérhető eredményeket!

Kell-e fényvédelem a kezelést követően?

Igen, de mértékletesebb fényvédelem is elegendő, mint a lézeres beavatkozásokat követően. A napfény vagy szolárium UV sugárzása elronthatja az aminosavak és fehérjék áldásos szintézisét és a kezelés hatékonyságát bizonyítottan csökkentik. Ez nem azt jelenti, hogy nyáros sem fog tudni napozni, de a kezelések között és a kúra után is érdemes megfogadni szakembereünk fényvédelemmel kapcsolatos tanácsait.

Kinél NEM végzünk Hyaluronsavas Mezoterápiás arcfeltöltést?
 • áldott állapotban
 • vérlemezke diszfunkciós szindróma
 • kritikus thrombocytopenia
 • hypofibrinogenaemia
 • autoimmun betegségek
 • rosszindulú daganatos elváltozások
 • akut fertőzések
 • akut és krónikus gyulladás a szervezetben
 • krónikus májbetegeség
 • véralvadásgátló terápiák
 • erősen rosaceás arcbőr esetén
 • aki nem hajlandó betartani, elfogadni a kezelés utógondozásával kapcsolatos ajánlásainkat

TELJES ARC

 • Teljes arckezelés, arcfiatalítás Hyaluronsavas Mezoterápiával / 1 alkalom  75.000,- Ft
 • Teljes arckezelés, arcfiatalítás Hyaluronsavas Mezoterápiával/ 2 alkalom  140.000,- Ft
 • Teljes arckezelés, arcfiatalítás Hyaluronsavas Mezoterápiával/ 3 alkalom  180.000,- Ft

TELJES ARC & NYAK

 • Teljes arc és nyak kezelés, fiatalítás Hyaluronsavas Mezoterápiával / 1 alkalom  90.000,- Ft
 • Teljes arc és nyak kezelés, fiatalítás Hyaluronsavas Mezoterápiával / 2 alkalom  160.000,- Ft
 • Teljes arc és nyak kezelés, fiatalítás Hyaluronsavas Mezoterápiáva l/ 3 alkalom  210.000,- Ft

TELJES ARC & NYAK & DEKOLTÁZS

 • Teljes arc, nyak és dekoltázs kezelés Hyaluronsavas Mezoterápiával / 1 alkalom  110.000,- Ft
 • Teljes arc, nyak és dekoltázs kezelés Hyaluronsavas Mezoterápiával / 2 alkalom  200.000,- Ft
 • Teljes arc, nyak és dekoltázs kezelés Hyaluronsavas Mezoterápiával / 3 alkalom  250.000,- Ft

Figyelem! Csak Nálunk!

Minden Hyaluronos Mezoterápia kezelésünk árában benne van 2 - 4 - 6 alkalom soft-lézeres / hatóanyagos utógondozás, mely a bőre regenerálódását jelentősen felgyorsítja. Vidékről érkező vendégeinknek az utógondozáshoz és gyors bőr-regenerálódáshoz szükséges egységcsomagot a kezelések ára már tartalmazza.

Hamarosan feltöltjük...


Személyes Hyaluronsavas Mezoterápia konzultációt szeretnék

Az Ön neve:(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk