Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Györkös Balázs vagyok, a budapesti laserbeauty.hu szépségcentrum ügyvezetője.

Az élet egy teljesen más szakterületéről keveredtem az esztétikai - egészségügyi szolgáltatások piacára. 2002 októberben kezdtem professzionális esztétikai kezelésekkel, berendezésekkel foglalkozni. Hazai alap egészségügyi- és a külföldön (USA, Dél-Korea, Izrael, Németország, Románia, Franciaország) elvégzett specializált továbbképzéseket követően döntöttem el üzlettársammal egy vendégközpontú centrum felépítését. Családom több generációja is orvos, akik különböző területeken aktívan tevékenykednek. Számomra a rendkívül magas színvonalú szépségipari szolgáltatások jelentették és jelentik a legnagyobb kezelési élményeket, mivel az emberi test látható és rejtett zónái egészséges megjelenése és működése azonnal, és jól láthatóan mindenki számára tükrözi eredményeinket. Aki ismer tudja jól, hogy a munkám a hobbim, ezt büszkén vallom, vendégeinken elért remek eredményeink is ezt a hozzáállást tükrözik.

Vallom, hogy a legmegfelelőbb hatás eléréséhez az esztétikai kezeléseket, kezelés sorozatokat minden egyes páciens esetében személyre szabottan, az elvárások és a realitások messzemenő figyelembe vételével kell kialakítani, akár többféle kezelés és utógondozások kombinációjával. Nem lehet mindenki a mi megbecsült vendégünk. A személyes konzultáció során megismert reális elvárások és a kommunikáció során felépülő bizalmi légkör elengedhetetlen feltétele a sikeres együttműködésnek. Rengeteg elégedett hazai- és külföldi vendégünk van a világ minden tájáról.   Számos bel- és külföldi esztétikai továbbképzésen és kongresszusokon aktívan részt veszek, ahol megismerhetem elsajátíthatom és napi szinten aktualizálhatom tudástáramban a legújabb technikai vívmányokat és kezelési lehetőségeket. A tréningek során személyesen megismert nemzetközi és hazai bőrgyógyászokkal, plasztikai sebészekkel szívesen segítjük egymást tapasztalatcserével, újszerű kezelési lehetőségek bemutatásával. Mindenkor a kompetencia határokat, a józan ész diktálta lehetőségeket betartva végeztem és végzem tevékenységeimet. Kifogástalan minőségű munkámra büszke vagyok, hosszú távon az elégedett vendégeim köre gyarapszik. Széspégcentrumunk kizárólag természetes alapú anyagokkal dogozik, nem használunk mesterséges inplantátumokat, sem arcizom bénító injekciókat. A természetes - időtálló szépség eszméjét hirdetem.

Buda szívében a DÉLI PÁLYAUDVAR szomszédságában található laserbeauty szépségcentrumban a legújabb és legkorszerűbb diagnosztikai eszközök és lézerek széles alkalmazási lehetőségeivel várjuk kedves női és férfi vendégeinket, akiknek segítségére lehetünk a szépülésben, a fiatalos és vonzó külső megtartásában, visszanyerésében. A konzultációs időpontokról informálódhat és időpontot egyeztethet személyesen velem, a 06 70 633 4478 - os mobiltelefonszámon, vagy a kezeléseinket bemutató információs cikkek alatt található jelentkezési rovatokat kitöltve egy kölcsönösen alkalmas időpontban visszahívom.


 

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk