Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Arckezelések gyors választó (A-Z)

lézeres arcszőrtelenítés

 

Az esztétikailag zavaró szőrszálak végleges eltávolítását epilációnak nevezzük, melynek során a szőrszál mátrix sejtjei vissza nem fordítható reakció során elpusztulnak. Anatómiailag azonos felépítésű a hajszál, valamint testünket borító szőrzet. Az arc lézeres szőrtelenítése hatékonyan segít megritkítani a szőrzetet, vagy akár nagyon tartósan, esetenként véglegesen megszabadulni a nemkívánt szőrszálaktól. Olvassa el, miként végezzük el lézerrel a szőrtelenítő kezeléseinket.

A szőrszálat a szőrtüszőben lévő hajszemölcs mátrix sejtjei termelik. Ahol a mátrixsejtet sikeresen elpusztítjuk, soha nem termelődik több szőrszál.  A szőrszálak cserélődése három fázisban történik:

   - anagén fázis (növekedési időszak - a képen jobbról az utolső szőrszál)
   - katagén fázis (elszakadási időszak - a képen a második szőrszál)
   - telogén fázis (kilökődési időszak- a képen balról az első szőrszál)

A lézeres vagy nagyteljesítményű orvosi IPL készülékkel elvégzett epilálás csak az anagén fázisban eredményes, mert ilyenkor van aktív kapcsolat a szőrtüsző és a mátrix sejtek közt. Azon szőrszálak, melyek a kezelt területen éppen katagén vagy telogén fázisukban találhatóak, nem fognak véglegesen megsemmisülni, csak szerkezetükben roncsolódnak (megégnek vagy megperzselődnek,de a leadott hőenergia nem jut el a mátrix sejtekig). Ez az oka annak, hogy több alkalommal kell résztvenni a teljes kezelendő területet lefedő kezelés-sorozaton, meghatározott időbeosztások szerint. Mivel a szőrszálak minősége, mennyisége és színezete is egyénenként eltérő, minden esetben diagnosztikát követően állítjuk össze a személyre szabott kezelési terveket. Nem beszélünk villanásszámokról, mert szükség esetén több típusú berendezéssel is dolgozunk, az arc standard zónáin található mélyebben elhelyezkedő szőrzetet minden esetben csak lézerrel fogjuk kezelni. Minden kezelésünket szakmailag magasan képzett diplomás egészségügyi esztétikai terapeuta, szakember végzi. Az alábbi táblázat áttekintő információkat tud nyújtani, milyen módon szoktuk a lézeres arc szőrtelenítő kezeléseinket ütemezni:
 

 

  Anagén fázis időtartama Anagén szakaszban lévő szőrzet aránya Kezelések közötti időszak Várható kezelések száma (átlagos szőrzet) Szőrzet sűrűség Világos Szőrzet Kezelése Sötét szőrzet kezelése
Arc 3-4 hónap 60% 6-8 hét 3-5 kezelés 500 / cm2  ELOS, LASER IPL, LASER
Bajusz 3-4 hónap 65% 6-8 hét 3-5 kezelés 500 / cm2  ELOS, LASER IPL, LASER
Áll 3-4 hónap 65% 6-8 hét 5-7 kezelés 500 / cm2  ELOS, LASER IPL, LASER
Fül 1-2 hónap 15% 6-8 hét 8-10 kezelés 25 / cm2  CSAK LASER CSAK LASER
Szemöldök 1-2 hónap 10% 8-10 hét *csak indokolt esetben 25 / cm2  CSAK LASER CSAK LASER
Fej* 2-6 év 85% 1/2 év 1-2 kezelés 330 / cm2  CSAK ELOS CSAK LASER

imageimage

 

Kezelendő zóna:

1 alk. Lézeres kezelés

5 alk. Lézer bérletben

Áll  5 000 Ft 20 000 Ft
Bajusz  3 500 Ft 14 000 Ft
Bajusz, áll, pajesz 12 000 Ft 48 000 Ft
Homlok  4 800 Ft 19 200 Ft
Nyak elöl 10 000 Ft 40 000 Ft
Nyak hátul 10 000 Ft 40 000 Ft
Orcák  4 800 Ft 19 200 Ft
Pajesz (mindkét oldal)  7 000 Ft 28 000 Ft
Szemöldökök között  2 000 Ft 8 000 Ft
Teljes arc  15 000 Ft 60 000 Ft

Minden esetben kizárólag a diagnosztizált elváltozásnak megfelelő kezeléseket, vagy kombinált kezeléseket végezzük el. Amennyiben a szükséges kezelésszám kevesebb lesz, mint az általunk megatározott, a fel nem használt kezeléseket szabadon átadhatja bármely ismerősének, családtagjának. Amennyiben több kezelésre van szükség, mint azt előzetesen a legnagyobb gondossággal megállapítottuk, minden további arc szőrtelenítő kezelést -50% áron kap meg.

 

Melyek a lézeres szőrtelenítés előnyei?

Hatékony, gyorsan segít a megszabadulni zavaró szőrszálaktól, és nem jár fájdalommal. A lézerkezelés pár alkalommal történő elvégzésével kíméletesen, a kívánt mértékben, a kiválasztott területeken pusztítjuk el a szőrszálakat generáló mátrix sejteket. Biztonságossága miatt alkalmazható a teljes arcon vagy csak egyes területein. A módszer kombinálható egyéb szőrtelenítő kezelésinkkel is, mint pl. ELOS™ vagy IPL orvosi fényimpulzusos kezelésekkel is.

Hogyan végezzük a lézeres szőrtelenítő kezelést?

Az arcon végzett lézeresszőrtelenítő eljárás a kezelt területtől függően alkalmanként 10-45 percet vesz igénybe. Kisebb területen végzett kezelés esetén nem érzéstelenítünk. Nagyobb területeken végzett kezelések során, igény esetén érzéstelenítő gélt használunk. 

Fájdalmas-e a szőrtelenítő lézeres kezelés? Milyen lesz a bőre a kezelést követően?

A kezelés nem jár elviselhetetlen fájdalommal. A lézeres szőrtelenítő kezelés sebképződéssel nem jár. A kezelést követően a bőr aznap és esetenként az első napon kipirosodik és megduzzadhat. A duzzanat 12-24 órán belül elmúlik. Érzékeny bőrű vendégeknél nagy méretű szőrtüszők esetén előfordulhat, hogy a szőrtüsző környezetében enyhe ödémás reakció jelentkezik, ilyenkor a bőrfelszín megjelenése a "libabőrhöz" hasonló képet mutat, ezt lokális hűtéssel kezeljük.

Milyen eredményt várhat a "végleges szőrtelenítő" lézerkezelés után?

Szinte az összes szőrzetet tudjuk kezelni, de nem állítjuk az anyagi jellegű igényeinket a tisztességes és felelős kommunikáció, betegtájékoztatás elé. A szőrzet a fenti táblázat szerint nagyon jól és kiszámíthatóan kezelhető, mégis mindenkinél más és más arányú a lézeres szőrtelenítés következtében kiirtott szőrzet aránya. (tapasztalataink szerint még ugyanazon páciens páros testrészeinél is lehet mérni 5% differenciát a szőrzet végleges elvesztésében) A kezelt területek szőrzetvesztése saját és partnereink tapasztalata alapján 90% felett van. (2002 -től Alexandrit lézerrel, 2005 -től orvosi IPL gépekkel és NdYAG lézerrel, 2006 -tól ELOS technológiával DS,DSL kezelőfejekkel végzett kezelések alapján) A 2002-ben Debrecenben a RUBIN LÉZER szalonban kezelt vendégek kontroll vizsgálata alapján kijelenthető, hogy az akkor elvégzett szőrtelenítő lézeres beavatkozáson átesettek 95% szőrzete egyáltalán nem nőtt vissza. A lézeres szőrtelenítést a kiváló eredmények ellenére mi tartós szőrtelenítésnek hívjuk.

Milyen időközökkel végzünk lézeres szőrtelenítő kezeléseket?

A konzultáció során megbeszélt kezelésekkel végezzük a kezeléseket, mely általánosan a fenti táblázat, de minden esetben csak szakmai kontrollt követően kerül meghatározásra.

Kinél nem végzünk lézeres szőrtelenítő kezelést?

Áldott állapotban, ill. anyatejes táplálás során, fényérzékenység, irreális elvárások esetén, ill. olyan páciensnél, aki nem tudja elkerüli a direkt napozást, vagy ha intenzív kémiai hámlasztás vagy más típusú lézeres arckezelés történt az elmúlt fél évben.


Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó?

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk