Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Lézeres Arcfiatalítás Fórum

 

A lézeres arcfiatalítás fórum ugyan hasznos lehetne mindazok számára, akik szeretnék alaposabban megismerni a lézeres arcfiatalító kezeléseket, a lézeres arcfiatalítás várható eredményét, valamint a kezeléshez kapcsolódó összes tudnivalót, a szükséges elővigyázatosságokat... - valójában mégsem az. Ebben a cikkben összeszedetten olvashatja el, amit a fórumokban ilyen koncentráltan soha nem fog megtalálni. Szakemberünk 2002 óta végez lézeres esztétikai kezeléseket, így minden információ, amit a cikkben olvashat gyakorlati tapasztalatainkon alapul.   


 

Sajnálattal tapasztaljuk, hogy az emberek jobban hisznek és bíznak az interenetes fórumokban megjelenő információ dömpingnek, mint a felkészült szakembereknek, akik az esztétikai beavatkozásokat végzik. Miért fordulhatott ez elő? Nos ezt mindenki döntse el maga - a fantáziájára bízom.

Az életben az egyik legfontosabb emberi tulajdonság - az őszinteség. Az őszinte kommunikáció a felelősségteljes, precíz munkával karöltve kifogástalan eredményeket biztosít. Ez Önnek is kedvező, mert elégedett lesz a pontosan felmért igényeire kínált megoldásokkal - az eredményekkel, valamint a szolgáltató számára is biztos vendégkört eredményez.

Az alábbiakban összeszedtünk minden olyan kérdést, és választ mely a lézeres arcfiatalítás iránt érdeklődőknek nyújt információkat elsőkézből.


- Mit jelent a lézeres arcfiatlítás?

A lézeres arcfiatalítás során a fényenergiát az emberi szövetekbe juttatva, különböző fizikai, biológiai és kémiai reakciókat váltunk ki. Ezek a reakciók a szövetek ön-regeneráló képességét, anyagcserefolyamatait, stb. aktiválják. 

- Milyen lézeres arcfiatalítások léteznek? 

A kezeléseket a leg-közérthetőbb csoportosítás szerint 4 fő típusra célszerű osztani.

A szoft-lézeres (lágy lézeres) fényterápiás kezelés elsősorban a szöveti anyagcserék optimalizálására szolgál. Az alkalmazott spektrumokkal változatos kezelési lehetőségeket tudunk bitosítani. A kezelés során a kezelendő zónát megtisztítjuk, majd a fénnyel megvilágítjuk adott időintervallumig (10 - 60 perc).

Sem felületi, sem pedig mélyrétegű hámsérülés nem keletkezik a kezelések során.

Mindig kezeléssorozatban kínáljuk, pl. aktív gyulladt AKNE - kezelése 10-12x alkalmas bérletben. 

Intenzív LED terápia

A fotorejuvenációs lézeres kezelések során a bőrben található szövetszerkezeti elemeket célozzuk meg. Ezek az elemek lehetnek a festékes sejtek, az érelváltozások, vagy a kollagénszerkezet és annak építőelemei.

Felületi hámsérülés nem keletkezik a kezelések során, a bőrfelszín alatt található elváltozások sérülnek meg, melyek vagy a bőrfelszín felé vagy pedig a test belső zónái felé fogják a szervezetet elhagyni. Pl. a hő hatására "megsült" érszakaszok falósejtek által történő lebontásával ún. fagocitózissal fogják a szervezetet elhagyni. A maradványok kiürülése egyénenként eltérő lehet pl. 14-26 nap. (extrém gyenge szöveti keringés esetén ennél sokkal hoszabb idő is lehet, de krémekkel és egyéb kezelésekkel ez a folyamat gyorsítható)

A fotorejuvenációs lézerekhez sorolhatjuk az infravörös fénytartományt kibocsátó berendezéseket, melyek segítségével a kollagénszerkezet működését lehet stimulálni. Ez működhet a bőrfelszínen, vagy a szájüregen belülről.

A lézeres finomhámlasztás célja a bőr felső hámrétegének eltávolítása különböző erre alkalmas lézerek segítségével. A kezelések általános működési elve, hogy a fényenergia a szövetekben elnyelődik, felforrósítja azokat a másodperc tört része alatt, méghozzá olyan mértékben, hogy a szövetek a kívánt mélységig (a milliméter tört része) elpárolognak.

A "kívánt mélység" jelző fontos, ugyanis a különböző típusú lézereknek, egymástól jelentősen eltér a szöveti behatolási mélysége. A leggyakrabban a következő két lézerrel találkozhat a szakembereknél:

Míg az ERBIUM lézerek a bőr legfelső rétegét képesek csupán elpárologtatni jó felszíni hámlasztással, minimális hőhatással a kollagénszerkezetre, addig a SZÉN DIOXID lézerek fokozottabb hőbevitellel önállóan is képesek mind a hámlasztásra, mind a kollagénszerkezet számára szükséges hőmennyiség bevitelének egyéb eszközök nélküli biztosítására. 

A lézeres mélyhámlasztó kezelések a bőr legfelső rétegének, az epidermális rétegnek a teljes vagy részleges eltávolításával kezdődnek. A szakember több lépcsőben pásztázva rétegről-rétegre távolítja, vaporizálja el a bőr rétegeket.

Ez a kezelés bármely enyhébb lézeres arcfiatalító eljárásnál drasztikusabb, a regenerálódási idő hosszabb (akár 10-14 nap) ám az eredmények itt a leglátványosabbak, már egy kezelés is tökéletes eredményt biztosíthat.

Ezt a kezelést a szakemberek elsősorban olyanoknak ajánlják és végzik el, akik képesek elegendő időt szánni a relatív lassabb regenerációra.

 

  Szoft-lézeres kezelések Fotorejuvenációs kezelések Lézeres finomhámlasztások (ErYAG, CO2) Lézeres Mélyhámlasztás (CO2)
Előkészítés tisztítás tisztítás tisztítás tisztítás
Érzéstelenítés egyáltalán nem szükséges nem szükséges felületi érzéstelenítés aktív felületi érzéstelenítés
Kezelési időtartam 10 - 60 perc 10 - 60 perc 60-120 perc 60-120 perc
Fájdalom fájdalommentes nincs, enyhe hőérzet nincs, közepes hőérzet minimális, intenzív hőérzet
Utógondozás nincs nem szükséges hidratálás, hűtés
(nálunk szoft lézer és hámlasztás)
hidratálás, hűtés, aktív gondozás
(nálunk szoft lézer és hámlasztás)
Alap regenerálódás
"(mikor mehetek emberek közé?)"
azonnal azonnal 2 nap 4 - 5 nap
Teljes regenerálódás azonnal 2-3 órán át bőrpír 4 - 5 nap 10 - 14 nap
Hány kezelés van egy sorozatban? 10 - 12 alkalom 5 - 12 alkalom 1 - 3 alkalom 1 alkalom
Évente hány kezelést lehet végezni? nincs korlátja 1 - 2 max. 3 max. 1
Mikor célszerű ismételni? nincs korlátja évente esetleg évente 1 alkalom fenntartásra maximum 3 évente

 

- Mi a különbség a lézeres finomhámlasztás és a lézeres arcfiatalítás között?

Mint a neve is mutatja a lézeres finomhámlasztó technológia elsősorban a bőr legfelső hámrétegét érinti, míg a lézeres arcfiatalítás mélyebbre hatol a bőrben. A lézeres arcfiatalítás evolúciója során a fejlesztések olyan irányt vettek, hogy a lézerfényt több nyalábban irányították a bőrfelszínre rácsszerűen, így a kezelés során maradnak ép szövetszerkezetek, melyek elősegítik a traumatizált területek gyorsabb regenerálódását. Az ilyen eljárásokat nevezzük frakcionált lézer kezelésnek, fraxel technológiának, de a médiában nevezik mikropixeles lézeres eljárásnak is. 

- Mely lézeres kezelés lesz alkalmas az Ön arcfiatalítási elvárásait kielégíteni?

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül igyekeztünk összesezdni a leggyakoribb olyan optikailag zavaró bőr-elváltozásokat, melyeket a leggyakoribb lézer típusokkal remekül lehet kezelni.

Er:YAG lézer (erbium-jag) COlézer (széndioxid frakcionált)
Felszínes bőrfrissítés, hámlasztás Közepes ráncok, tág pórusok
Mikro ráncok és felszínes ráncok Pigmentált elváltozások, foltok, fakó arcbőr
Ebédidős vagy Mikro peelingezés Akne hegek, bőr egyenetlenségek, hegek
  Mélyrétegű hámlasztás

 

Mivel jelen esetben a szó szoros értelemben véve "a saját bőrét viszi a vásárra..."  - a kérdés megválaszolásához mindenképpen javasoljuk akár több szakember felkeresését. A beavatkozások előtt kérdezzen, és informálódjon, soha ne marketing szempontok alapján döntsön.

- Mi mindent érdemes mérlegelni mikor egy kezelésről a fórumokon olvas?

  • Ki írta a bejegyzést? Nevét vállaló szakértő, vagy Mucus3 aki bejegyzésére reagálóktól végre az életben kap némi odafigyelést?
  • Mennyire építő a hozzászólás? Egyáltalán a témáról ír, vagy más irányba próbálja terelni az Ön figyelmét? 
  • Gyanús ha valakit nagyon szidnak. Egy kínai közmondás szerint ha "valakire egy ujjal mutatsz, három ujjad magad felé mutat..."
  • Gyanús ha valakit nagyon Istenítenek. Na vajon miért???
  • Szakmai tényeket mond vagy csak az érzelmekre próbál hatni a kommentjeiben?
  • Lehet, hogy XY divatos celeb egy adott kezelést ajánl, de biztosan Önnek is az lesz a legjobb választás? 
  • Kínál-e a szolgáltató bármiféle elégedettségi (urambocsá pénzvisszafizetési) garanciát Önnek?
  • A szakember fogja Önt fogadni a konzultáción, vagy esetleg egy marketing "tanácsadó"?

 

Fentieken túl számtalan kérdés merülhet fel Önben a lézeres arcfiatalítással kapcsolatosan. Keressen fel bennünket, és nagyon szívesen megválaszoljuk, elmagyarázzuk mely lézeres arcfiatalító kezelés tudja az Ön elvárásait leginkább kielégíteni. Nincsenek titkaink, vannak lézereink. Amennyiben mégsincs olyan kezelésünk ami az Ön eredménnyel kapcsolatos reális elvárásait biztosítaná, azt is őszintén el fogjuk mondani. Eredményes kezelésekkel, elégedett vendégeket szolgálunk. 

Konzultációnkra bejelentkezhet a 06 70 633 4478 telefonszámon szakértőnknél, vagy az alábbi jelentkezést kitöltve kollégánk visszahívja.


Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó?

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk