Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Mikropixeles fraxel lézeres arcfiatalítás

 

A lézeres arcfiatalító kezelések a bőr különbőző rétegeiben nyújtanak hatákony megoldásokat a nem kívánt elváltozásokkal szemben, mint amilyenek a bőr elszíneződései, a bőrfelszín egyenetlensége, a bőr rendellenes állapotai, az optimálistól eltérő működése. Az általunk végzett egyik leggyakoribb lézeres arcfiatalító eljárás a jelenleg elérhető egyik legmodernebb szén-dioxid lézerrel történő Fraxel kezelés, melynek energiája a bőr nedvességtartamában nyelődik el, a másodperc törtrésze alatt.


Amikor arca bőrének öregedéséről beszélünk fontos két tényező figyelembevétele. A természetes belső tényezők mint egy állandó genetikai folyamatként értékelhetőek, míg a környzetből érkező külső tényezők a környezeti hatásokon keresztül befolyásolják bőrének és arc karakterének mindenkori állapotát. A természetesnek nevezhető öregedési folymat még egészséges életmódot folytató emberek esetén is általában a 20 - 30. életév között elkezdődik. A folyamat nem ugyanazon gyorsasággal zajlik le mindannyiunknál, de az alapja mindíg ugyanaz - a szövetszerkezetek és szöveti struktúrák anyagcseréje fokozatosan lassul, egyre kevesebb, minőségében egyre gyengébb szerkezeti elem képződik. A külső környezeti tényezők, mint pl. a nap okozta károsodás ezeket a nemkívánt folymatokat jelentősen felgyorsíthatják. Ezt a folyamatot szakembereink, képesek lalassítani, megállítani, sőt akár több évvel is visszafordítani rövid idő alatt a legmodernebb tejesen biztonságos lézeres beavatkozásokkal.

Az általunk elvégzett egyik leggyakoribb lézeres arcfiatalító eljárás a létező legmodernebb szén-dioxid lézerrel elvégzett Fraxel kezelés, melynek energiája a bőr nedvességtartamában nyelődik el, a másodperc törtrésze alatt (a beállított mértékben). Finomhangolással egészen milliméter pontossággal célozzuk meg azt a bőrelváltozást, amire a kezelés irányul, pl. időskori pigmentfoltok, ráncok, napkárosodott elváltozások, szemkörnyéki zónák, homlok fiatalítása stb.

A FRAXEL lézeres arcfiatalító kezelést mi így végezzük:

  • Szakemberünk meghallgatja az Ön elvárásait, megvizsgálja az arcának szerkezetét és tanácsot ad, mely kezelési technika fogja a legjobb eredményeket a legoptimálisabb árakon biztosítani Önnek (ha nem tudunk olyan arcfiatalító kezelést ajánlani, mely tökéletesen megfelel az Ön arcának vagy elvárásainak, azt is őszintén el fogjuk mondani, mi FIATALABB MEGJELENÉSŰ ARCOKAT készítünk vendégeinknek, nem CSALÓDOTT embereket)
  • Megbeszéljük a szükséges kezelések ütemezését, az esetleges utógondozásokat, a kezelések anyagi vonzatát
  • A fenti konzultáció minimálisan 30 percet vesz igénybe, ennek ára 5000,- Ft melyet a kezelés árába beleszámítunk, vagy levásárolható
  • Megérkezik a kezelésünkre, előkezeléseket alkamazunk, rögzítjük a kiinduló állapotot, felületi érzéstelenítést alkalmazunk, majd ezt követi a lézeres kezelés
  • Harmadnap, és szükség szerint utógondozzuk, hogy mielőbb visszatérhessen a munkájához  (3-4 napot ajánlott pihenni)
  • A friss bőr már a hámlást követően felszínre kerül, a teljes arcbőr tisztulása és szerkezeti átalakulás kb. 21 nap alatt végbemegy
  • A következő kezelésre minimum 4-6 hetet várni kell (összesen egy szezonban maximálisan 3 kezelést javaslunk)
  • Az elért eredmények egyénenként változnak, ám kellő odafigyeléssel 2-3, vagy akár több évig is tartósak lehetenek

Az arcon elérhető eredmények:

Általában hány kezelésre van szükség ?

kisebb ráncok azonnali eltűntetése 1
mélyebb ráncok fokozatos eltűnése 3 - 6 (*)
rugalmasabb, feszesebb bőr 1
tág pórusok összehúzódása 2 - 6 (*)
tónusfokozás, bőrszekezet és bőr keringésének javulása 1
hegek és "kráterek" fokozatos kisimulása 2 - 6 (*)
barna foltok, foltos területek fokozatos halványodására 2 - 6 (*)

Kezeléseink pontos és részletes információját, a szükséges kezelési lépéseket és a várható eredményeket
már az első állapot felmérő konzultáció során ismertetjük Önnel. (* állapot-tól függően de minden esetben a lehető legkevesebb kezelést végezzük)

      

Az egyik leggyakoribb kérdés vendégeimtől, hogy mennyi vajon nála mennyi ideig tart majd a lézeres arcfiatalításunk hatása?

Nos nézzünk egy "rossz" példát. Vendégünk 2013 januárban érkezett meg a megbeszélt "gyors regenerációs" kezeléssorozat (3x alk.) első kezelésére. Gyakran kerül stresszes élethelyzetekbe, és már több mint 10 éve dohányzik rendszeresen. Táplálkozásában nem követi a vegetáriánus életmódot, és ugyan nem rendszeresen de alkamanként sportol, elmondása szerint nem szoláriumozik de fényvédő krémekkel napozni szokott.  Az első kezelést követően családi okok miatt nem állt módjában folytatni a kezeléseket. 2 év múltán (2015 jan.) a dolgok rendeződésével jelentkezett a kezelések folytatására, ekkor készítettem róla a kontroll felvételeket. 

A képeken tehát egyetlen! (1) kezelés fraxel lézeres arcfiatalítás eredményét láthatják 2 év elteltével.

imageimage

* Teljes arcfiatalítás lézerrel / alkalom: 60.000,- Ft tól - a zóna kezelésekért hívhat telefonon 

* 1+1 arcfiatalító akcióban = azonos típusú kezeléseinket ketten veszik igénybe (férj, barátnő, testvér, kolléganő, stb...) érkeznek  - hívjon bátran  70 / 633 - 4478  

Az árak minden esetben tájékoztató jellegűek. Akár több típusú lézeres beavatkozások elvégzésénél előzetesen csak iránymutató árlista feltüntetése lehetséges. A fenti árak ennek megfelelően típusos esetekre vonatkozó, irányárak. Egyénre szabott - pontos árat csak az elváltozások számának, nagyságának, ill. egyéb körülmények ismerete mellett adunk meg. A konzultációt követően személyre szabottan adjuk meg a pontos árat, melyről Önt a beavatkozás előtt tájékoztatjuk.

Fizetési lehetőségek: készpénz, előre átutalással, PayPal, részletfizetési lehetőség, vagy előbbiek kombinációja

imageimageimageimage

Melyek az arcfiatalító lézer kezelés előnyei?

Csak néhány napos felépülési időt igényel. A hagyományos lézeres eljárásokkal szemben nem kell számolnia a kezelt terület elszíneződésével. A lézerkezelés 2-5 alkalommal történő elvégzésével kíméletesen, biztonságos módon cserélődik ki a teljes hám és az irha. Biztonságossága miatt alkalmazható a teljes arcon vagy csak egyes területein. A módszer kombinálható egyéb bőrfiatalító kezelésekkel is, pl. ráncfeltöltéssel vagy PRP (drakula) terápiával, Hyaluronsavas mezoterápiával, stb.

Hogyan végezzük az arcfiatalító lézer kezelést?

A beavatkozás a kezelt területtől függően 10-45 percet vesz igénybe. 2cm2 nél kisebb területen végzett kezelés esetén nem érzéstelenítünk. A teljes arckezeléshez érzéstelenítő gélt használunk. A kezelés nem jár fájdalommal.

Fájdalmas-e a kezelés? Milyen lesz a bőre  lézer kezelést követően?

A kezelés nem jár fájdalommal, felületi érzéstelenítés melett végezzük. Az arcfiatalító lézeres kezelésünk sebképződéssel nem jár. A kezelést követően a bőr az első napon kipirosodik és megduzzadhat. A duzzanat 12-24 órán belül, míg a bőrpír 1-2 napon belül elmúlik, a második naptól néhány napon át pontszerű hámlás történhet. (a hámlás elősegítésére hivatott a 2 alkalom utógondozó kezelésünk, mely az árban benne van)

Milyen arcfiatalító eredményt várhat a lézerkezelés után?

Már az első hét után észleli a változást. A bőr látványosan fiatalosabbá válik: az újraképződött hám révén a bőr puhább, rugalmasabb, feszesebb, simább és ragyogóbb lesz, mivel a finom ráncok és egyenetlenségek eltűnnek, színe egységessé válik, eltűnnek az öregedés és napfénykárosodás következtében kialakult barna foltok. A teljes eredmény az utolsó kezelést követő 3 - 6 hónap során alakul ki, ugyanis ennyi idő alatt zajlik le bőrében az új kollagén rostok termelődése. Az új kollagén rostok fokozatosan segítik a felszíni egyenetlenségek elsimítását.

Milyen időközökkel végzünk arcfiatalító lézeres kezeléseket? Mennyi ideig tarthat a lézeres arcfiatalítás hatása?

A konzultáció során megbeszélt kezelések között 3-4 hetes szüneteket tartunk. A szakember tanácsát követve az elért eredmények néhány évig biztosan megmaradnak.

Kinél nem végzünk lézeres arcfiatalító kezelést?

Áldott állapotban, ill. anyatejes táplálás esetén, fényérzékenység, irreális elvárások esetén, ill. olyan páciensnél, aki nem tudja elkerüli a direkt napozást, intenzív kémiai hámlasztás vagy más típusú lézeres arckezelés történt az elmúlt fél évben.


Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó?

 
 

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk