Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Lézeres Arckezelések Férfiaknak

 

A férfiak számára ajánlott lézeres kezelések olyan eljárásokat takarnak, melyek elsősorban a "teremtés koronái" számára nyújtanak lehetőséget bőrük megjelenésének változtatására. Nemcsak a hölgyek, de az Urak életét is megkeserítik bizony a bőrükön található és optikailag vagy esztétikailag zavaró elváltozások. Ezeket a zavaró hibákat segítenek számunkra felszámolni a különbőző típusú és hatású lézerek, melyekkel gyorsan és hatékonyan vehetjük célba az arc és test bőrén fellelhető esztétikai elváltozásokat.

A kezelendő bőrhibák változatosak és egyénenként eltérő megjelenésűek lehetnek. A zavaró probléma típusától függően általában több alkalommal akár több típusú lézerrel is szükséges lehet a kezelések kivitelezése, ám gyakran előfordul, hogy pusztán egyetlen egy kezelés is kiváló és végleges remek korrekciós eredményeket biztosít.

A manapság alkalmazott esztétikai lézerek szakavatott kezekben rendkívül biztonságosak, a legbonyolultabb - legösszetettebb esztétikai beavatkozások is beleférnek akár egy kétórás programba. A lézerek fejlesztése során a gyártók és a kutató-fejlesztő intézetek gondosan ügyelnek ara, hogy a felépülési időt is a lehető legrövidebbre minimalizálják. Míg korábban akár több hetet is igénybevett a felépülés, mára inkább a pár órától - pár napig terjedő rehabilitációs folyamatok jellemzik a lézeres esztétikai bevatakozásokat. A kezelések elvégzését követően van pár szabály, amit a szakember egészen biztosan megkövetel majd, és természetesen vannak ajánlások, amit érdemes betartani a hosszútávú szép eredmények megőrzése érdekében.

Néhány ilyen betartandó alapszabály például:

  • a kezelést megelőzően valamint közvetlenül utána kerülni kell a szoláriumot, napozást
  • a kezelést követően pár napig szaunázni nem érdemes, stb...

Olvassa el - a lézeres kezeléseink miképpen hatnak a bőrben, és körülbelül mennyiből lehet "megúszni" a kezeléseket.

 Aktív Akne - gyulladt pattanásos bőr

A bőr középső rétegének felhevítése, a pattanásokat okozó baktériumok számának minimalizálása érdekében. A csupán néhány órán át tartó bőrvörösséget követően a bőr sokkal simább lesz. Fokozódik a kollagén termelődése ami javítja az esetlegesen látható hegek és a ráncok megjelenését. a kezelés nem ablatív, azaz nem okoz a felhámon sérülést.
Az egyik leghatékonyabb esztétikai eljárás, melyet az amerikai FDA hivatala is hatékonyságában bizonyítottnak fogadott el az AKNE és RÁNCOK kezelésében.

Enyhe - a kezelés során intenzív melegedés érzehető a bőrfelszínen és a mélyben, mely a kezelés végeztével azonnal mérséklődik.

Körülbelül 15.000 - 20.000 Ft

3 hetente végezzük a kezelést, állapottól függően összesen 3-5 alkalommal

 Heges, "lyukacsos" bőrfelszín

Miközben néhány lézersugár nyaláb elpárologtatja a hegszövetet a kezelést követő hőhatásnak köszönhetően termelődő nagy mennyiségű kollagén simítja a szövethiányos réseket. A kifejezetten mély hegeket a lézer sem tudja teljesen eltüntetni, azonban jelentősen megemelheti őket. A beavatkozás invazív, vagyis a bőrfelszínen keresztül hatol be a szövetekbe. 

Közepes - jelentős. Néhány óráig tartó égető érzés, ödémásodás majd bőrvörösség alakul ki, a gyógyulás a bevatkozás mértékétől függően akár 5 napig is elhúzódhat.

Körülbelül 60.000 - 90.000 Ft

Az első alkalmat követően a szakember ellenőrzi az eredményeket, és eldönti, hogy javasolt-e az ismétlés. Általában 5-6 hetente végezzük a kezelést, állapottól függően összesen maximálisan 3 alkalommal

 Ráncok 

A lézersugár eltávolítja a bőr legfelső rétegeit, miközben felmelegíti az alatta elhelyezkedő rétegeket, hogy fokozza a kollagén termelést, így a bőr fokozatosan egyre simább és simább képet mutat. Nem szabad csodát várni - míg a mikro méretű ráncok egy kezelést követően kisimulnak, és a közepes ráncok megjelenése is javul, a mélyebb ráncok csak lassabban reagálnak a TERMÉSZETES kezelésre. Nem vérható olyan mértékű eredmény, mint a plasztikai sebészi beavatkozások, a térhálósodó töltőanyagok használata vagy a b0tulinum t0xin injektálása.

Közepes. Néhány óráig tartó forró érzés, enyhe ödémásodás majd bőrvörösség alakul ki, a gyógyulás a bevatkozás mértékétől függően akár 3-5 napig is elhúzódhat.

Kezelt terület nagyságától függően körülbelül 30.000 - 70.000 Ft

Az első alkalmat követően a szakember ellenőrzi az eredményeket, és eldönti, hogy szükséges-e az ismétlés. Általában 4-5 hetente végezzük a kezelést, állapottól függően összesen maximálisan 3 alkalommal

 Szőrtelenítés lézerrel 

A kezelés a szőr- és hajhagymák elpusztításán alapul. A lézer célpontja a hagymákban található festékenygok, azaz a pigmentek. A szőrszálak hagymáját a növekedési (anagén) fázisban lehet elpusztítani. Az arcon található szőrzet tartós eltávolításához hosszabb idő, több kezelés szükséges, mivel itt a szőrszálak vastagok, erősek és sűrűn nőnek. Ősz, szőke és vörös haj illetve szőrzet esetén sokszor hatástalan a kezelés. Az ilyen alacsony pigment tartalmú hagymákat amelyekben nehezen nyelődik el a fény ugyanis általában nagyon nehéz elpusztítani. 

Közepes - alacsony. Néhány perctől - néhány óráán át tartó forró érzés, enyhe ödémásodás majd bőrvörösség alakul ki, mely a kezelés végeztével azonnal mérséklődik.

Kezelt terület nagyságától függően körülbelül 2.000 Ft -tól

A tartós eredmények eléréséhez több alkalom is szükséges lehet, mert a hajhagymák nem egy időben vannak egyszerre aktív állapotban egységnyi területen. Az aktív hagymák arány körülbelül 20-25%, ezért aztán általában 6-8 hetente végezzük a kezelést, az eredményektől és elvárásoktól függően általában 5 - 8 alkalommal.

 Lézeres tetoválás halványítás & eltávolítás 

A lézersugarak hatására a tetoválás festéktartalma nagy sebességgel vibrálni kezd, majd a pigmentek olyan apró darabokra esnek szét, amelyek már fel tudnak szívódni a bőrből a falósejtek által (fagocitózis). A technológia fejlődésével egyre hatékonyabbá válik a kezelés, így az időtartama, illetve a szükséges kezelések száma is jelentősen csökkent. A módszer azonban még mindig nem tökéletes nagymértékben függ a bevitt festékanyagok (tinták) minőségétől és színétől. A kezelt terület duzzadt, érzékeny tapintású és néha hólyagossá válhat. Bizonyos színek (mint a vörös és a sárga) még mindig nem távolíthatók el nyom nélkül, több kezelési alkalmaz igényelnek.

Közepes - jelentős. Néhány perctől - néhány óráán át tartó forró érzés,  ödémásodás majd bőr nyomásérzékenység alakul ki, mely a kezelés végeztével hűtésre mérséklődik.

Kezelt terület nagyságától függően körülbelül 10.000 Ft -tól

A tartós eredmények eléréséhez több alkalom is szükséges lehet, mert a festékanyagok nem mind azonos módon reagálnak a lézerekre. A régebbi pigmentek, azaz festékanyagok általában nehezbben kezelhetőek mint a modern tetoválófestékek. 6-8 hetente végezzük a kezelést, az eredményektől és elvárásoktól függően általában 5 - 8 alkalommal.

 Értágulatok eltávolítása az arcról & orr - ról 

A kezelés során a lézersugár kizárólag a napsugárzás hatására kitágult ereket, illetve a bennük áramló vér hemoglobintartalmát célozza meg. A kezelés során jelentkező magas hőmérséklet hatására az erek összeesnek, elzáródnak - majd fokoztaosan felszívódnak (az orron 2-7 nap alatt) (az arcon 5 - 14 nap alatt). A technika leginkább a kisebb átmérőjű erek, valamit a rozaceás bőrpír eltüntetésére alkalmas. A terápia hatása 1 - 3 alkalom után tökélestes képet mutat

Minimális, mely egyénenként változhat. A kezelés során helyi melegedés érzehető a bőrfelszínen és a mélyben, mely a kezelés végeztével azonnal mérséklődik.

Körülbelül 10.000 Ft -tól

3 hetente végezzük a kezelést, állapottól függően összesen 1-2 alkalommal

A fenti információk nem teljeskörűek. Szívesen megnézzük bőre álapotát egy konzultáció során, és összeállítunk egy olyan alaposan megfontolt, korrekt árú kezelési tervet, mely hozzásegíti a bőrproblémáinak mielőbbi megoldásához, a kívánt végeredmény lehető leggyorsabb eléréséhez. Töltse ki bátran az alábbi jelentkezési lapot, visszahívjuk és egyeztetünk egy konzultációs időpontot.

 


Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó?


 

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk