Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Max In mezoterápia

A mezoterápia már régóta alkalmazott kezelési eljárás az orvos-esztétikai kezelések során. Kezdetben a szakember a mezoterápiás kezelés céljának megfelelően kiválasztott hatóanyagokat kézi módszerekkel injektálta a bőr megfelelő rétegébe. A kezelés célja az aktív kémiai hatóanyagok lehető legpontosabban elvégzett bejuttatása a szövetrétegekbe. A technológia a kedvező ár/érték/eredmény arányok miatt rendkívül népszerűvé vált az orvosok körében.

Az USÁ-ban elvégzett legelső lézeres arcfiatalító kezelések térnyerésével tapasztalható volt, hogy a kettős hatás, azaz a bőrstruktúrák hámlasztásos újraképződése és a kollagénszerkezet hő általi újjáépítése minden tekintetben messze felülmúlja az összes sebészeti beavatkozás mentes kezelési eredményeket, viszont a korai lézeres beavatkozások felépülési ideje rendkívül hosszú folyamatot emellett nagyon alapos utógondozást igényelt. A kétezres évek elején ismét előtérbe kerültek a szúrásos alapú mikro-traumás (sérülések) technológiák által előidézett szövetjavító kezelések, melyek a szúrások hatására fellépő fokozott szöveti öngyógyítás elvén működtek. Ezek a technológiák mindenki számára ismertek lehetnek az ún. dermarollereken, vagy mezo-pen készülékeken keresztül. Az ilyen készülékekkel elvégzett tűszúrásos kezelések kombinálhatóak kémiai hatóanyagokkal, azaz a bőrfelszínre felvitt hatóanyagok bejuttathatóak vele a szúrt csatornákon keresztül. E technológiák annak ellenére, hogy relatív nagy anyagveszteséggel kivitelezhetőek, már jóval szélesebb körben elterjedtek, alkalmazásuk viszont csakis szakértő kezekben nyújthat valódi sikereket, emellett rendkívül kockázatos a használatuk nem steril körülmények közt, valamint bizonytalan forrásból származó készítmények alkalmazásával. A fertőzésveszély mellett (nem megfelelően sterilizált dermarollerek) gyakorta találkozunk olyan páciensekkel akik kisebb-nagyobb allergiás reakciókat kaptak az innen-onnan beszerzett készítmények nem szakszerű alkalmazásával. Másik gyakori eset, hogy a helytelen anyaghasználat miatt kialakulnak ún. granulómák (göbök) a bőrben, melyeket aztán borzasztó nehéz helyrehozni. A mezoterápiás kezeléseket már régóta remek eredményekkel végeztük szépségklinikánkon, de ebben a technológiában is voltak még kiaknázatlan lehetőségek - mi pedig a legjobb minőséget és eredményeket szeretjük, ezért választottuk a tavalyi évben nemzetközi esztétikai piacokon bemutatkozó Vital-Injector készüléket, mert számunkra és vendégeinknek is az alábbiakat tudjuk vele biztosítani:

 • maximális a bejuttatott anyagmennyiség
 • a lehető legminimálisabb anyag-veszteséggel jár a kezelés
 • tökélestesen steril a kezelés
 • tizedmiliméterre pontosan beállított a beadási mélység
 • a gyógyulási, felépülési idő jelentősen rövidült
 • az eredmények sokkal látványosabbak, érezhetőbbek és mindenki számára sokkal szembetűnőbbek

Milyen területeken alkalmazunk mezoterápiás kezeléseket?

Arc-, nyak-, dekoltázs kezelésekhez, mert

 •     feszesíti a bőrt az elasztin és a kollagén termelés fokozásával, ötszörös mennyiségű mikro tűvel dolgozunk
 •     gyorsítja a sejtek anyagcseréjét, javítja a bőr minőségét, a bőr puhábbá, teltebbé, simábbá és fiatalosan hanvasabbá válik
 •     mélyen hidratáljuk a bőrt, a precíz adagolásnak köszönhetően a ráncokat kisimítja
 •     lassítja az öregedési folyamatokat
 •     eredményesen kezelhetőek a pigmentációs problémák (májfoltok , szeplők, stb.)

Az általunk leggyakrabban alkalmazott hatóanyagokról az alábbiakban olvashat bővebben:

Az emberi szervezet 20-30mg szílícium dioxidot igényel naponta. A szerves szilícium megtalálható a kollagénben gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, erősíti a kötőszövetet.
A térhálósító szerves szilícium injektálása jelentősen megerősíti a bőr kollagén szerkeszetét, javítja általános megjelenését és megakadályozza a megereszkedést, valamint csökkenti a bőr gyulladásos reakcióit.

A tökéletes anti-ageing kezelés. 

Az ampulla csakis tisztán aktív összetevőket tartalmaz, tartósítószerek és egyéb vegyi anyagok nélkül. Ezt a formulát az anti-ageing kezelést végző orvosok kedvelik, gyakran alkalmazzák mezoterápiával fiatalító kezelésként. Az organikus szilicium e formula fő összetevője, amely különféle hatásokkal bír, mint: szabadgyök megkötés, anti-glikáció, ránctalanítás, feszesítés, kollagén szintézis növelése és gyulladáscsökkentés. A bőrfeszesítő hatás növelése érdekében tartalmaz még DMAE-t, és kis molekulasúlyú hialuronsavat (amely emellett még hidratálást és térfogat növekedést (feltöltést) is nyújt).

Az exkluzív készítménynek köszönhetően hatékonyan megelőzhető a bőröregedés és elérhetővé válik a természetes megfiatalodás.

Az F-Radiance szérum a tökéletes kezelés a pigmentáció (barna festékes foltok) és a bőr világosításához.

Minden ampulla csak tiszta aktív összetevőket tartalmaz, tartósítószerek és egyéb vegyi anyagok nélkül. A bőr színének világosítása az egyik legnehezebben kezelhető probléma, mivel a pigmentáció egy olyan folyamat, mely általában folytonos. A látványos és tartós bőr világosító eredmények elérése érdekében két mechanizmus kezeli a problémákat: az egyik a melanociták szintjén, a melanintermelődés csökkentéséért és a bőr külső rétegén enyhe hámlasztó hatással, amely stimulálja a bőrmegújulást, ezáltal eltüntetve a bőrfelület pigmentekkel feltöltött sejtjeit.
 

Már az első alkalmazás után is a bőr tónusa kivilágosodik, és további 2-3 alkalmazást követően általában kiemelkedő eredmény érhető el hosszútávra.

"A világ legjobb mezoterápiás hatóanyag kombinációja"
(2013 - october - Paris - Anti Ageing Congress)

CytoCare 516 -532  hyaluronsav bázisú - multivitamin anti-ageing koktél

Arc-, nyak-, dekoltázs regeneráló és anti-ageing (öregedést lassító) kezelésére összeállított multi - vitamin koktélok. A hyaluronsav koncentráció 2mg-16mg-32mg ampullánként. Mindegyik szérum tartalmaz organikus szilíciumot, aminosavakat és a bőr számára elengedhetetlen tápláló vitaminokat. Erős anti-oxidáns hatású, rendkívül erőteljes hidratálással bír, öregedésgátló hatásának köszönhetően különösen ragyogóvá teszi a bőrt, sugárzó, természetes hatást eredményez.

Nagyobb mértékű hyaluronsav koncentráció esetén (516) a már kialakult ráncok simítására és a legmagasabb mértékű hyaluronsav koncentráció esetén (532) inkább a nagyon igénybevett, idős bőr kezelésére használjuk.

Az összes Cytocare mezoterápiás koktél erőteljesen táplálja a bőrt, teltebbé, egészségesebbé teszi, segít megtartani a bőr biológiai egyensúlyát, visszaállítja az öregedési mechanizmusokat, aktív és hosszan tartó védelmet biztosít a külső és belső hatásokkal szemben.


 
 

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk