Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Orvosi IPL technológia

Az elmúlt néhány évben a fénytechnológia terén történt kutatás és fejlesztés számos új esztétikai alkalmazás előtt nyitotta meg az utat. Az intenzív fényimpulzusok elvén működő berendezések (IPL) egymást követő generációi az elért hatás minősége szempontjából rohamosan tökéletesedtek. A legújabb, harmadik generációs berendezések esetében emellett nagy hangsúllyal kezelt tényezővé vált a biztonságos és kellemes érzetű kezelések igénye.

Az Intenzív Fényimpulzusok elvén működő (Intense Pulsed Light – IPL) berendezések egy speciális fényforrás segítségével nagy energiájú fényt bocsátanak ki nagyon rövid idő alatt. A fény által szállított energia részecskék (fotonok) a fényimpulzus hullámhosszától, energiájától és időtartamától függően különböző hatások kifejtésére alkalmasak a célterületen. A legkorszerűbb IPL rendszerek hasonló esztétikai alkalmazásokra képesek, mint amelyek a lézertechnológiából ismeretesek.

Míg a korábbi években számos orvos kolléga csak legyintett a kozmetikákban elterjedt kétes minőségű, hírű és szakmailag semmiféle oktatási anyaggal nem alátámasztott villanófényes berendezések hallatán, mára már megjelentek a magyarországi piacon is méltán elismert orvosi minősítésű IPL készülékek, sőt bevezetésre került a negyedik generációs ELOSTM technológia is.

A piacon kapható szokásos, második generációs készülékek 10-25 J/cm2 energia sűrűséggel működtek. A standard készülékekhez képest az általunk használt orvosi IPL berendezést több mint kétszeres energiasűrűség, azaz akár 50 J/cm2 beállítható érték is jellemzi. Ez az oka annak, hogy kritikus alkalmazásoknál, mint például a világos szőrzet eltávolítása, vagy a kifejezetten nagy teljesítményt igénylő seprűvénák, vagy pigmentált bőrelváltozások kezelésénél is rendkívül jó eredménnyel és megbízhatósággal alkalmazható. Az ilyen energiaszintek szakember kezében biztonságosan hozzák az elvárt eredményeket.

Az orvosi IPL berendezésünket gyakran alkalmazzuk a lézeres kezelések kiegészítéseként. Leggyakoribb kezeléseink:

·         Tartós szőrtelenítés (Foto-epiláláció)

·         Arcfiatalítás (Foto-rejuvenáció)

·         Pigmentált bőrelváltozások

·         Érelváltozások kezelése

·         Rosacea és sérült kapillárisok kezelése

·         Seprűvénák, hajszálerek kezelése (felületi, kis átmérővel)

·         Acne Vulgaris fénnyel történő tisztítása

·         Napkárosodott bőr kezelése

·         Hyperpigmentáció kezelése

   


Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk