Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

LED fényterápiás kezelés

 

A vadonatúj laserbeauty - LED fényterápia egy non-invazív, azaz beavatkozás mentes arc-nyak és kéz kezelésére használható, rövidhullámú, hőhatás mentes aktív fényenergia. A fény, mint elektromágneses sugárzás jótékony hatását biztosítja szervezete szöveteinek és sejtjeinek. A kezelés teljesen biztonságos, ellentétben az invazív eljárásokkal - a természetes sejtfolyamatok helyreállításával biztosítja az összes bőrtípus számára a kezelési komfortot és a kiváló eredményeket.

Hogyan hat a szuperintenzív LED fényterápiás kezelés?

A sejtszinten ható LED fényterápiás kezeléseink alapját a klinikailag bizonyított fénykibocsájtó dióda (LED technológia) biztosítja. A készülékben elhelyezett több száz fénykibocsájtó diódatest megfelelő hangolásával intenzív látható fényspektrumú különböző hullámhosszú sugárzást bocsájt ki.
A megvilágított szövetekben, így a kötőszövetben és bőrben található sejtek a  sugárzás hatására anyagcsere folyamataikat és energiatermelésüket kijavítják és helyreállítják, működésük ismét energikussá és harmonikussá válik. Ez a sejtszintű "átprogramozás" biztosítja a gyorsabb regenerálódási és gyógyulási periódusokat.

Orvosi LED fényterápia

A sikeres kezelés titka a kifogástalan minőségű LED terápiás készülék és a jól felkészült terápiás szakember által megválasztott - adott esztétikai elváltozásoknak vagy problémáknak megfelelő fényspektrum - és terápiás dózis, mely segítségével a fotobiomodulációt szabályozza.

Milyen fényspektrumokat alkalmazunk?

 

Vörös színű LED fényterápiaLED terápiánk vörös fénye az 565nm-es tartományban bocsájtja ki hullámait, arra ösztönözve a vörös vértesteket, hogy felületi tapadásukat minimalizálják, azaz felszínükön nagyobb legyen a megkötött O2 mennyisége, mely a sejtanyagcserében és a gyulladásos és általános élettani folyamatokban játszik rendkívül fontos szerepet. A vörösvértestek tapadásának csökkenése a vér viszkozitására és ezáltal a mikro erekbe történő bejutására is pozitív élettani hatással van, így a kötőszövetek és a bőr érhálózatának keringése az elérhető maximális lesz. Vörös fényspektrumunk: - stimulálja a növekedési faktorok működését (remek kiegészítője a Drakula terápiának)
- kiegyenlíti a bőr tónusát
- nyugtatja a bőrpírt és gyulladásos folyamatokat
- javítja a vérkeringést és a kapilláris mikro erek áteresztő képességét
- gyorsítja a bőr rehabilitációját 

LED terápiánk sárga fénye az 585nm-es tartományban bocsájtja ki hullámait, arra ösztönözve a bőrszövetet, hogy a bőrszerkezet javításához szükséges kollagént és elasztint termeljen.
A folyamatnak aktív regeneráló bőrfeszesítő hatása van. Stimulálja a bőrsejtek anyagcseréjét, javítja a méregtelenítési folyamatokat. A bőr nedvesség megkötő képessége megtöbbszöröződik ezért szemmel láthatóan regenerálódik, megfiatalodik a kúra során. Sárga fényspektrumunk: - stimulálja a kollagéntermelő ún. fibroblaszt sejtek működését
- javítja a sejtszintű méregtelenítést
- javítja a bőr hidratáltságát és nedvesség megtartását

Kék színű LED fényterápia LED terápiánk antibakteriális kék fénye a 415nm tartományban sugározva javítja az aknéra hajlamos bőrt. Ez az UV mentes fényspektrum tisztító és antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik. Acne vulgaris esetében a cél a porphirinek tisztulása, melyek felelősek a gyulladással járó aknék kialakulásáért. A kék fénnyel megvilágított zónák célzott oxigén termelése vezet a baktériumok elpusztulásához és a bőrszerkezet helyreállításához. Kék fényspektrumunk: - erős antibakteriális hatású
- bármely fokú aknét képes irritáció mentesen kezelni
- csökkenti a bőr zsírosságát
- lelassítja vagy akár teljesen megakadályozza a pattanások kialakulását
- UV mentes kezelést kínál ekcéma és pikkelysömör esetén

Zöld színű LED fényterápiaLED terápiánk zöld fénye az 525nm tartományban halványítja a pigment foltokat, jelentősen lassítja a bőr festékanyagainak (melanin) termelését. Segít a rosacea (értágulatok) tüneteinek az enyhítésében. Serkenti a bőr és kötőszövetek nyirokfolyadékainak áramlását. Csökkenti a bőr kipirosodását és hoszabb kúra során segít a nem kívánt barna foltok (napkárosodások és barna foltok, szeplők) halványításában. Zöld fényspektrumunk: - segíti a melanin termelő sejtek működésének optimalizálását (halványítja a barna foltokat)
- a rosacea tüneteinek enyhítésében segíthet
- javítja a kötőszövet nyirokkeringését
- hosszabb kúrával non invazív módon halványítja a barna pigmentációt


 

Laserbeauty - LED terápiás kezeléseinket minden esetben ajánljuk esztétikai beavatkozásainkat követően utógondozásként. A LED terápiás kezeléseket megelőzően tapasztalt szakemberünk értékeli bőrét, az elváltozásokat és megbeszéli Önnel a kezelésekkel kapcsolatos elvárásait, elmagyarázza Önnek mely fényspektrum milyen dózisban biztosítja a legoptimálisabb eredményeket. A kezelések során kétlépcsős bőrtisztítást alkalmazunk, a sugárzás lehető legoptimálisabb szöveti behatolásához. A kezelések általában 20-30-40 percet vesznek igénybe a kezelendő elváltozások függvényében. A fényterápia hatásai néhány napon belül jól láthatóvá válnak. A LED terápiás kezeléssorozatok elért eredményei a szakemberrel megbeszélt módon odafigyelve és kezelve hosszú időre biztosítja bőre minőségének és megjelenésének javulását. Szakemberünkhöz személyes konzultációra, diagnosztizálásra bejelentkezni a 06 70 633 4478 telefonszámon, vagy az alábbi időpont egyeztetésre visszahívást biztosító rovatok pontos kitöltésével lehet:


Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó?


 

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk