Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Arckezelések gyors választó (A-Z)

Arcfiatalítás lézerrel

Arcfiatalítás lézerrel

Kezelések Arcon
Bőrfeszesítés

Bőrfeszesítés

Kezelések Arcon
Bőrfrissités

Bőrfrissités

Kezelések Arcon
Drakula terápia

Drakula terápia

Kezelések Arcon
Érelváltozások az arcon

Érelváltozások az arcon

Kezelések Arcon
Hegek kezelése az arcon

Hegek kezelése az arcon

Kezelések Arcon
Herpesz gyors kezelése

Herpesz gyors kezelése

Kezelések Arcon
HIFU fókuszált ultrahang

HIFU fókuszált ultrahang

Kezelések Arcon
Hyaluronsavas Mezoterápia

Hyaluronsavas Mezoterápia

Kezelések Arcon
Mikro-tűs 3D mezoterápia

Mikro-tűs 3D mezoterápia

Kezelések Arcon
Pigmentfoltok az arcon

Pigmentfoltok az arcon

Kezelések Arcon
Ráncok kezelése

Ráncok kezelése

Kezelések Arcon
Rosacea kezelés

Rosacea kezelés

Kezelések Arcon
Ultratone arcfiatalítás

Ultratone arcfiatalítás

Kezelések Arcon

 

3D mezoterápia

 

Az arc, szemkörnyék, nyak és dekoltázs bőrének szép megjelenését, hosszan tartó fiatalságát és kiváló minőségét labortóriumi tisztaságú aktív hatóanyagok bejuttatásával segítjük elő. Legyen szó bőrfiatalításról, akne kezelésről, pigmentált elváltozásokról vagy akár bőregyenetlenségről - kombinált mikrotűs mezoterápiás kezeléseink, SVÉD, SVÁJCI, FRANCIA orvosi mezoterápia alapjául is szolgáló hatóanyagaink valóban látványos sikert garantálnak.

A mikrotűs 3D mezoterápiás kezelést  végezhetjük a teljes arcon, nyakon és dekoltázson egyaránt. A területek mezoterápiás kezelése 2 - 3 alkalommal megismételve látványos eredményeket biztosít pár hónap leforgása alatt.

A kezelés során egy speciális ötszörös (5x) hatkonyságú mikro tűs befecskendező rendszer segítségével visszük be bőrének különbőző szöveti rétegeibe, egyenletesen és a lehető legnagyobb körültekintéssel aktív hatóanyagainkat. 

Az általunk végzett 3D mikro tűs esztétikai mezoterápiás kezeléseket sajnos sokan hajlamosak összetéveszteni, vagy tévesen egy kalap alá venni a kozmetikákban végzett ún. mezo - pen, vagy egy tűvel végzett technológiákkal, gyakran felmerül a kérdés

* A mikro - tűs 3D mezoterápia azonos a kozmetikákban vagy otthon is használatos Derma - Pennel? 

Határozottan NEM ! - Mert

a Derma Pen mikro tűs bőrfelszín kezelő rendszerek alkalmazáskor rendkívül magas a járulékos anyagveszteség. A bőrre felkent és ténylegesen bevitt anyag hasznosulási mutatója DERMA PEN esetében jó ha eléri a 10%-os mutatót - nézze csak meg az alábbi ábrát: 

Ezzel szemben a mikro tűs mezoterápiás készülék alkalmazásával a bőrbe fecskendezett hasznosulni képes hatóanyag mennyisége nálunk 95% feletti. Ezt az alábbi ábrán szemléltethetjük:

A 3D mikrotűs esztétikai mezoterápia lényege, hogy a bőrfelszínen keresztül injektálva a megfelelő helyre és mélységben - a hatóanyaggal kombináltan elvégzett steril apró ezüst mikro-tűs szúrások - pozitív biológiai folyamatokat indítanak be. A szervezet ön-regeneráló mechanizmusa felszabadít számos növekedési faktorkat, növekedést fokozó hormonokat, és ez a bejuttatott extra minőségű hatóanyagokkal kombináltan elindít több rétegmélysében bőrmegújító folyamatokat.

A modern technológiának, a rendkívül magas minőségű hatóanyagknak köszönhetően a kifogástalan eredmények már a kezelést követően tapasztalhatóak, és azok tartóssága a kezeléssorozatot követően - életmódtól függően - akár több évig is terjedhet. 

Mennyi időt szánjon a regenerálódásra?
Szakemberünk minden egyes kezelése során apró tűszúrások tucatjaival fedjük be arcát, nyakát vagy dekoltázsát. (általában ~500 - 1000 beadás * 5 tűszúrás / alkalom) Az apró szúrt csatornák regenerálódásához időre van szüksége a szervezetének. Vendégeink igénye, hogy a kezeléseink látható jelei a lehető legrövidebb időn belül maradéktalalnul tűnjenek el. A legtöbb vendég a regenerálódásra maximálisan 2-3 napot képes fordítani, ezért a szúrt csatornák számát mi 2500 - 5000 pontban maximalizáltuk alkalmanként.
Ezt a mennyiségű mikroméretű szúrási pontot egy átlagos bőrminőséggel rendelkező vendég (utógondozással) 2 nap alatt képes szinte tökéletesen regenerálni. Az így elvégzett kezeléseket követő 3. napon már ismét bátran munkába lehet állni.
Tehát pénteken munka után kezeljük, és Ön hétfőn már akár ismét dolgozhat.

A bőrbe juttatott laboratóriumi tiszatságú aktív mezoterápiás hatóanyagok egyszer használatos steril SVÁJCI, SVÉD vagy FRANCIA laboratóriumi termékek, melyek több változatban elérhetőek, korosztályonként és bőrtípusonként. Mezoterápiás termékekről a képekre kattintva bővebb információt olvashat.

  

A bőr alábbi rendellenességeit kezeljük mikro tűs mezoterápia segítségével:

- ráncosodás (extra hyaluronsavval)
- dehidráltság, szárazság (hyaluronsavval)
- tónus csökkenés (EGF javító peptidekkel)
- petyhüdtség (aminosavakkal, fehérjealkotó anyagokkal)
- pigmentált foltok megjelenése (pigmentációt gátló és fakító hatóanyagokkal)

A hatóanyaggal kombinált tűs mezoterápiás kezeléseink további nagy előnye, hogy a bőrfelszínen keresztül célba juttatott laboratóriumi tisztaságú szerek  pontosan a célrétegekben fejtik ki áldásos hatásukat. Nézze csak, hogyan kezel szakemberünk: (a képekre kattintva nagyíthatóak a képek)


 

A hatóanyagok, vitaminok és  ásványi anyagok optimális hatásukat a szövetek közötti térben, valamint sejtszinten fejtik ki. Ezt a hatást még fel is erősítjük a kezelést követő PDT fényterápiás kezelésünkkel.

A mikro tűs orvosi hatékonyságú mezoterápiát esztétikai specialista kollégánk végzi előzetes diagnosztizálást, konzultációt és tanácsadást követően, melyre az alábbi rovatok kitöltésével tud jelentkezni: 


Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó?

 
 
 
 
 
 

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk