Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Arckezelések gyors választó (A-Z)

Pigmentfoltok az arcon

 

A pigmentált elváltozásoknak több típusa is ismert. Szeplők, májfoltok, napkárosodás okozta és időskori pigmentfoltok egyaránt zavaróak lehetnek az arcon. A serdülőkorban orron és arcon megjelenő világosabb szeplők pár milliméter átmérőjükkel egészen sötétbarna színezetű összefüggő foltokat is képezhetnek napfény hatására. Az évek és a napon eltöltött időszak számával arányosan időskori pimentfoltok barna foltként jelenthetnek meg az arcon, kézháton, alkarokon, nyakon, dekoltázson. Lézeres hámlasztással általában nagyon szépen elhalványulnak, eltűnnek.

Egyre gyakrabban találkozunk a túlzásba vitt szoláriumozás okozta bőröregedés jeleként fiatalabb vendégeinken is. A májfoltok hormonális változások, öröklött tényezők és gyógyszerkészítmények hatására alakulnak ki, kezelésük nagyobb odafigyelést igényel.  

Szeretne tőlük mielőbb megszabadulni?

A nemkívánt pigmentált foltokat alkotó sejteket és szövetrészeket lézerrel több kezelésben távolítjuk el, minden kezelésnél meghagyunk ép részeket, ezért a gyógyulási folyamat gyors, a kezelés pedig biztonságos.
 

Lézeres Pigmentfolt Eltűntetés

 

Elérhető eredmények:

Általában hány kezelésre van szükség ?

barna foltok, foltos területek fokozatos halványodása 2 - 5 (*)

 

Kezeléseink pontos és részletes információját, a szükséges kezelési lépéseket és a várható eredményeket
már az első állapotfelmérő konzultáció során ismertetjük Önnel.
(* állapot-tól függően de minden esetben a lehető legkevesebb kezelést végezzük)

imageimageimageimageimage

 Pigmentfoltok kezelése / alkalom: 30.000,- Ft tól

 1+1 akcióban kedvezménnyel - hívjon bátran!  70 / 633 - 4478

Az árak minden esetben tájékoztató jellegűek. Akár több típusú lézeres beavatkozások elvégzésénél előzetesen csak iránymutató árlista feltüntetése lehetséges. A fenti árak ennek megfelelően típusos esetekre vonatkozó, irányárak. Egyénre szabott - pontos árat csak az elváltozások számának, nagyságának, ill. egyéb körülmények ismerete mellett adunk meg. A vizsgálatot követően személyre szabottan adjuk meg a pontos árat, melyről Önt a beavatkozás előtt tájékoztatjuk.

Fizetési lehetőségek: készpénz, előre átutalással, PayPal, részletfizetési lehetőség, vagy előbbiek kombinációja

Melyek a lézeres pigment eltávolítás előnyei?

Nem használunk kémiai hámlasztó anyagokat. Csupán néhány napos felépülési időt igényel. A pigmentált elváltozások méretétől és típusától függően alkalmazunk különbőző lézereket vagy Intenzív Fényterápiás készüléket. A lézerkezelés 2-5 alkalommal történő elvégzésével gyorsan cserélődik ki a pigmentált hámréteg. Biztonságossága miatt alkalmazható a teljes arcon vagy csak egyes területein.

Hogyan végezzük a lézeres pigment kezeléseket?

A beavatkozás a kezelt területtől függően 10-45 percet vesz igénybe. Kisebb területen végzett kezelés esetén nem érzéstelenítünk. A teljes arckezeléshez érzéstelenítő gélt használunk. A kezelés nem jár fájdalommal.

Fájdalmas-e a kezelés? Milyen lesz a bőre  lézer kezelést követően?

A kezelés nem jár fájdalommal,mert felületi érzéstelenítés melett végezzük. A lézeres és intenzív fényterápiás pigment kezelések általában sebképződéssel nem járnak. A kezelést követően a bőr az első napon kipirosodhat és megduzzadhat. A duzzanat 12-24 órán belül, míg a bőrpír 1-2 napon belül elmúlik, az alkalmazott beavatkozástól függően a második naptól néhány napig pontszerű hámlás történhet.

Milyen arcfiatalító eredményt várhat a lézerkezelés után?

Már az első hét után észlelni fogja a változást. A bőr látványosan világosabbá, egyenletesebbé válik: az újraképződött hám révén a bőr puhább, rugalmasabb, feszesebb, simább és ragyogóbb lesz, színe egységessé válik, eltűnnek vagy egészen kivilágosodnak az öregedés és napfénykárosodás következtében kialakult barna foltok. Az egészen egybefüggő nagyméretű barna foltok gyakran területekre szakadnak, és a második kezeléstől halványodnak el. A végleges eredmény az utolsó kezelést követő 3 - 6 hónap során jelentősen javulhat.

Milyen időközökkel végzünk pigmentációs lézeres kezeléseket? Mennyi ideig tarthat a kezelés hatása?

A konzultáció során megbeszélt kezelések között 3-4 hetes szüneteket tartunk. A szakemberünk fény- és napfényvédelmi tanácsát betartva az elért eredmények néhány éven át megmaradhatnak.

Kinél nem végzünk lézeres pigmentfolt kezelést?

Áldott állapotban, ill. anyatejes táplálás során, fényérzékenység, irreális elvárások esetén, ill. olyan páciensnél, aki nem tudja elkerüli a direkt napozást, intenzív kémiai hámlasztás vagy más típusú lézeres arckezelés történt az elmúlt fél évben.


 

Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó?

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk