Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Powershape2 technológiák

 

A Powershape2 esztétikai eljárásunknak köszönhetően már nyitott a lehetőség, hogy erőfeszítések nélkül formáljuk át testét. A szépségápolás legújabb kihívása, hogy az átalakulás komplett módon, rövid idő alatt és látványos eredményekkel történjen. Ehhez pedig a legkiválóbb technológiákat kell jól átgondolt rendszerben együtt alkalmazni. Tökéletes megoldást nyújt a PowerShape2 kezelés, ami csúcstechnológiákat ötvözve egyidőben képes bontani a zsírt, feszesíteni a bőrt, csökkenteni a narancsbőr megjelenését.

Olvassa el, a Powershape2 technológiái, miképpen hatnak az Ön szöveteiben 

Rádiófrekvencia
Testünk szöveteit magas arányban alkotja víz, mely rendkívül jól vezeti az elektronikus áramot. Az egyéb szöveti alkotórészek szilárd elemei azonban ellenállással bírnak. A Powershape2 elektronikus rádiófrekvenciás áramlásának hatására e szövetalkotó rendszerek kontrollált módon felmelegszenek, és ez pozitív élettani hatásokat eredményez.

A bőr kollagén szerkezete a biztonságosan kontrollált hőbevitel hatására rövidül, rugalmassága fokozódik. Hoszabb távon a fibroblaszt sejtek a hőtraumatizálódás hatására dolgozni kezdenek, és tevékenységük javuló szövetrostozatot, tömörebb és feszesebb bőrt eredményez. A tömörebb lágyszöveti részek anyagcseréje fokozódik, a zsírszövetek zsírsejtjeinek fala áteresztővé válik, azok triglicerid és folyadéktartalma könnyebben ürülhet ki a lágyszövetekbe.  

Vákuum
Testünk szöveteinek tápanyagcseréjében fontos szerepet játszik az artériák, a vénák és a nyirokerek hálózata. Mindezek táplálják, valamint az általuk fel nem használt tápanyagoktól és feleslegesen felhalmozódott anyagoktól segítik megszabadulni szöveteinket.

A táplálkozási és életmódbeli változásokat szervezetünk csak lassabb módon képes követni, ezért a lágyszövetekben felhalmozódott felesleges anyagok a szöveteket megduzzasztva gátat szabnak a zsírszövetekben és lágyszövetekben lerakódott anyagok áramlásának. A Powershape2 vákuumos görgőfejes mechanikai masszázsának segítségével beindítjuk a szövetek vér- és nyirokáramlását, kiöblítjük és alaposan megtisztítjuk a lerakódott felesleges salakanyagoktól.

Motorizált görgőfejek
A nyirokredszerben megrekedt szöveti folyadékok nagymértékben ronthatják testünk körvonalának íveit, optimális megjelenését. Még a legkeményebb diétával sem lehet a felesleges nyirokfolyadékoktól könnyen megszabadulni, érdemes a folyadékkal teli szövetek masszázsát a Powershape2 kezeléssel elvégezni.

A motoros görgőfejek segítségével szakemberünk gyengéd határozottsággal pumpálja ki a felesleges szöveti folyadékokat az Ön testéből, lépésről-lépésre állítva vissza annak lehető legoptimálisabb körvonalát.

Soft Lézer
Az aktív kezelőfejekkel történő kezelések során a lágyszövetben jelentősen felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok. A soft lézeres besugárzás a szövetek oxigéntartalmát hivatott pozitívan befolyásolni.

A soft lézer az artériákban szállított vér oxigén-transzportjának mennyiségét növeli meg jelentős mértékben, így a szöveti anyagcsere folyamatok oxigéndús környezetben mennek végbe. A vér viszkozitása nagymértékben javul, ezáltal még a legkisebb kapillárisokban (*hajszálerekben) is megindul a keringés, a lágyszövet és a bőrszövetek új életre kelnek.

+ Kémiai hatás
Az elektronikus (rádiófrekvenciás) jelek bőrbe és szövetekbe történő legbiztonságosabb és legkomfortosabb átviteli módja, ha a bőrfelszín és fém elektródák között kontakt kezelőanyagot használunk. A lágyszövetekben több típusú kémiai hatóanyaggal tudjuk a zsírbontó metabolizmusokat felerősíteni, meggyorsítani.

Ezek közül az egyik legismertebb és legbiztonságosabb módszer a koffein tartalmú krémek és hatóanyagok alkalmazása. A Powershape2 testkezeléseink során alkalmazott kezelőkrém koffeinben gazdag. A koffein zsírdepozitokba történő bejutását megkönnyíti a biztonságos és kontrollált szöveti melegítés, melynek hatására a bőr fellazul, a pórusok tágulnak és a lágyszövetek mélyére is képes a krém hatóanyagtartalma tökéletesen bejutni és ott áldásos hatásait kifejteni.

Közel két évtizede foglalkozunk a legeredményesebb alakformáló, körfogat- és cellulitcsökkentő kezelésekkel, az alakformálási technológiák és kötőszövet típusok lehető legoptimálisabb kombinációinak tökéletesítésével. Ez idő alatt számos publikációt, megannyi újságcikket és tankönyvet, valamint oktató tananyagot készítettünk szépségipari szakemberek számára. 

Mielőtt alakformálásához szakembert és kezelést választana, a csalódásmentes élmények érdekében - javasoljuk ismerje meg alaposan a lehetőségeit, az ajánlott kezeléseket és a kezelőhelyet. Olvassa el a vendégvéleményeket és kérjen valódi referencia felvételeket a kezelések eredményeiről.

Töltse ki az alábbi mezőket, egyeztetett időpontban jöjjön el hozzánk, ismerje meg esztétikai centrumunk vendégközpontúságát, garantált eredményeinket! 


Személyes Powershape2 konzultációt szeretnék

Az Ön neve:(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?


Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk