Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Arckezelések gyors választó (A-Z)

Lézeres ránckezelés

 

A szakirodalom a ráncokat két típus szerint osztályozza, dinamikus, és statikus ráncokra - míg Ön általában egy típusú ráncot ismer meg a tükörben - azt amely zavarja. Lézeres kezelésekkel az apróbb és kisebb ráncokat teljesen eltüntethetjük, megjelenésüket jelentősen javíthatjuk. A mélyebb ráncok kezelésében a lézerekkel támogatott komplex terápia (lézeres kezelések és mezoterápiás ránckezelés) már rövid távon is látványos és jelentős javulást eredményezhet. 

Mimikai vagy más néven dinamikus ráncoknak nevezzük az arcizomzat mozgása során keletkező ráncokat, melyek akár már a 30. életév környékén megjelenhetnek.
Szarkalábak a szem környékén, a homlokon megjelenő vízszintes ráncok...

Statikus ráncoknak  nevezzük az életkor előrehaladtával egyre szembe- és mélyebbnek tűnő vonalakat, mint a nasolabiális és a felső ajak feletti ráncok.

Lézeres kezelésekkel az apróbb és kisebb ráncokat teljesen eltüntethetjük, megjelenésüket jelentősen javíthatjuk. A közepes méretű és mélyebb ráncok kezelésében a lézerekkel támogatott komplex terápia (lézeres kezelés, kiegészítve akár térhálósódó hyaluronsav terápiával, mezoterápiával) gyors, látványos és TARTÓS javulást eredményezhet.

 

Az arcon elérhető ránctalanító eredmények:

Általában hány kezelésre van szükség ?

kisebb felszíni ráncok azonnali kisimítása 1
közepes mélységű ráncok kisimítása 2 - 5 (*)
méyebb ráncok mélységének csökkentése kombinált terápia szükséges  (kb. 2-6 hónap)

 


 

Kezeléseink pontos és részletes információját, a szükséges kezelési lépéseket és a várható eredményeket
már az első állapotfelmérő konzultáció során ismertetjük Önnel.
 (* állapot-tól függően de minden esetben a lehető legkevesebb kezelést végezzük)

 

imageimageimage

Teljes arcfiatalítás, ránckezelés / alkalom: 50.000,- Ft tól

 Szemkörnyék ránctalanító kezelése / alkalom: 15.000,- Ft tól

 Homlok ránctalanító kezelése / alkalom: 20.000,- Ft tól

 1+1 akcióban -40% hívjon bátran:  70 / 633 - 4478

Az árak minden esetben tájékoztató jellegűek. Akár több típusú lézeres beavatkozások elvégzésénél előzetesen csak iránymutató árlista feltüntetése lehetséges. A fenti árak ennek megfelelően típusos esetekre vonatkozó, irányárak. Egyénre szabott - pontos árat csak az elváltozások számának, nagyságának, ill. egyéb körülmények ismerete mellett adunk meg. A vizsgálatot követően személyre szabottan adjuk meg a pontos árat, melyről Önt a beavatkozás előtt tájékoztatjuk.

Fizetési lehetőségek: készpénz, előre átutalással, PayPal, részletfizetési lehetőség, vagy előbbiek kombinációja

 

image

Melyek a lézeres kezelés előnyei a ránctalanításban?

Természetes eljárás, a bőrszerkezet önregenerációját indítja be. Mindössze 2-3 napos felépülési időt igényel. Nem kell számolnia a kezelt terület elszíneződésével. A ráncok mélységétől függően lézerkezelés 1-2-5 alkalommal történő elvégzésével kíméletesen, biztonságos módon cserélődik ki a teljes hám és az irha. Biztonságossága miatt alkalmazható a teljes arcon vagy csak egyes területein. A módszer kombinálható egyéb bőrfiatalító kezelésekkel is, pl. ráncfeltöltéssel vagy PRP (drakula) terápiával.

Hogyan végezzük a rácok kisimítását célzó lézeres kezelést?

A beavatkozás a kezelt területtől függően 10-60 percet vesz igénybe. Kisebb területen végzett kezelés esetén nem érzéstelenítünk. A teljes arckezeléshez érzéstelenítő gélt használunk. A kezelés nem jár fájdalommal.

Fájdalmas-e a kezelés? Milyen lesz a bőre  lézer kezelést követően?

A kezelés nem jár fájdalommal,mert felületi érzéstelenítés melett végezzük. A lézer kezelés sebképződéssel nem jár. A kezelést követően a bőr az első napon kipirosodik és megduzzadhat. A duzzanat 12-24 órán belül, míg a bőrpír 1-2 napon belül elmúlik, a második naptól néhány napig pontszerű hámlás történhet. A kisméretű szemkörnyéki ráncok szinte azonnal eltűnnek.

Milyen eredményt várhat a lézeres ránccsökkentő kezelés után?

Már az első hét után Ön is és környzetet is észlelni fogja a változást. A bőr látványosan fiatalosabbá válik: az újraképződött hám révén a bőr puhább, rugalmasabb, feszesebb, simább és ragyogóbb lesz, mivel a finom ráncok és egyenetlenségek eltűnnek, színe egységessé válik, eltűnnek az öregedés és napfénykárosodás következtében esetlegesen kialakult barna foltok, karikák a szem körül. A teljes eredmény az utolsó kezelést követő 3 - 6 hónap során alakul ki, ugyanis ennyi idő alatt zajlik le bőrében az új kollagén rostok termelődése. Az új kollagén rostok fokozatosan segítik a felszíni egyenetlenségek elsimítását.

Milyen időközökkel végzünk ráncsimító lézeres kezeléseket? Mennyi ideig tarthat a lézeres ránckezelések hatása?

A konzultáció során megbeszélt kezelések között 3-4 hetes szüneteket tartunk. Az elért eredmények a mikoráncok esetében néhány évig, a közepes és mélyebb ráncok esetén rövidebb ideig biztosan megmaradnak.

Kinél nem végzünk lézeres ránckezelést?

Áldott állapotban, ill. anyatejes tálálás esetén, fényérzékenység, irreális elvárások esetén, ill. olyan páciensnél, aki nem tudja elkerüli a direkt napozást, intenzív kémiai hámlasztás vagy más típusú lézeres arckezelés történt az elmúlt fél évben.


Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó?

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk