Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Arckezelések gyors választó (A-Z)

Rosacea kezelés

 

Megfelelő kezelés hiányában akár éveken át lelki és testi szenvedést egyaránt okozó érelváltozás, melynek során az érfalak rugalmassága fokozatosan minimalizálódik, az erek kitágulnak, és bennük a vérkeringés lelassul. Ezzel párhuzamosan a szöveti anyagcsere is romlik, mely a kötőszövetek állagát teszi tönkre. Először csak pár erecske jelenik meg, de idővel a helyzet egyre súlyosbodik, a piros szín állandósul az érintett területeken. A rosacea magától nem szűnik meg, speciális lézeres beavatkozások jelentős javulást eredményeznek, már rövid időn belül.

 Az életkor előrehaladtával előfordulási gyakorisága, és a megjelenés súlyossága is fokozódhat.

Milyen észrevehető és érezhető tünetek utalnak Rozáceára?

· az orcákon bőrvörösség, esetleg égő érzés
· piros, vörös erek és értágulatok
· a bőr érzékennyé, gyulladásra hajlamossá válik


A rozaceának több stádiuma is ismert. A szükséges kezelési mennyiség és a pontos kezelési terv vendégünk alapos diagnosztizálását követően kerül meghatározásra. Több típusú fényterápiás és lézer berendezéssel is dolgozunk. A felszíni kisebb átmérőjű erek eltávolítását általában orvosi teljesítményű intenzív villanófényes készülékkel, míg a mélyebben fekvő erek eltávolítását orvosi lézerrel végezzük. A rosaceás bőrképet megfelelő időben elkezdett kezelésekkel szinte teljes mértékben helyreállíthatjuk.

Az elérhető eredmények:

 

Általában hány kezelésre van szükség ?

 

kisebb felszíni erek megszüntetése (IPL) 1 - 3 (*)
közepes méretű erek megszüntetése 1 - 3 (*)
nagyobb értágulatok megszüntetése 2 - 4 (*)

Kezeléseink pontos és részletes információját, a szükséges kezelési lépéseket és a várható eredményeket
már az első állapotfelmérő konzultáció során ismertetjük Önnel.
(* állapot-tól függően de minden esetben a lehető legkevesebb kezelést végezzük)

image

 A Rosacea kezelés árának megállapításához feltétlenül szükséges a személyes konzultáció, melynek során szakemberünk megtekinti a kezelendő területeket és  összeállítja az indokolt lehető leghatékonyabb fényterápiás kezeléssorozatot. A több alkalmas Rosacea (rozácea) kezelések során, nem az esztétikai beavatkozások áraival fogunk kalkulálni, a lehető legkedvezőbb árakat biztosítjuk vendégeinknek.

Az árak minden esetben tájékoztató jellegűek. Akár több típusú lézeres beavatkozások elvégzésénél előzetesen csak iránymutató árlista feltüntetése lehetséges. A fenti árak ennek megfelelően típusos esetekre vonatkozó, irányárak. Egyénre szabott - pontos árat csak az elváltozások számának, nagyságának, ill. egyéb körülmények ismerete mellett adunk meg. A vizsgálatot követően személyre szabottan adjuk meg a pontos árat, melyről Önt a beavatkozás előtt tájékoztatjuk.

Fizetési lehetőségek: készpénz, előre átutalással, utólagos Egészségpénztári elszámolással, PayPal, részletfizetési lehetőség, vagy előbbiek kombinációja

image

* a vendégek véleményében olvasható "kozmetika" kifejezés az akozmetika.hu szépségklinikát jelenti, ahol orvos-esztétikai szakember végzi a Rosacea kezeléseket

Melyek a lézeres és intenzív fényterápiával végzett Rosacea kezelés előnyei?

Az intenzív fényterápiás és lézerkezelés pár alkalommal történő elvégzésével a bőrben található értágulatokat zárjuk le. Alkalmazható a teljes arcon vagy csak az értágulatokkal telített területeken. Nem alakulhat ki kontakt érzékenység. Kombinálható gyógyszeres terápiákkal.

Hogyan végezzük a Rosacea kezelését?

A beavatkozás a kezelt területtől függően 10-45 percet vesz igénybe. Kisebb területen végzett kezelés esetén egyáltalán nem érzéstelenítünk. A teljes orcák és orr kezeléséhez érzéstelenítő gélt használunk. A kezelést követően a kezelt területeket hűteni fogjuk.

Fájdalmas-e a kezelés? Milyen megjelenésre számítson a  lézeres vagy intenzív fényterápiás kezelést követően?

A kezelést követően a bőr azonnal kipirosodik és megduzzad, enyhe - közepesen intenzív ödémával számolni kell. A duzzanat 6-12 órán belül elmúlik, az értágulatokban megszűnö vérkeringés jellemzően sötét színűvé változtatja az ereket, melyek a  második naptól fokozatosan halványulni fognak. Ez a halványulás 14-26 nap alatt teljesen végbemegy és egy tökéletes bőrkép lesz látható. (amennyiben az értágulatok elhelyezkedése réteges, valószínű hogy teljesen sima bőrképet csak két vagy több kezeléssel tudunk elérni)

Milyen megjelenésre számíthat a lézeres Rosacea kezelés után?

Már az első hét után észleli a változást. A kezelés következtében sötétedő erek halványulnak és fokozatosan felszívódnak a lézerfénnyel lezárt érszakaszok.

Milyen időközökkel végzünk Rosacea éreltávolító lézeres vagy intenzív fényterápiás kezeléseket? Mennyi ideig tarthat a lézeres rozacea kezelések hatása?

A konzultáció során megbeszélt kezelések között 2-6 hetes szüneteket tartunk. A szakember tanácsát követve ésa megbeszélt elővigyázatosságokat betartva az elért eredmények biztosan pár évig megmaradnak.

Kinél nem végzünk lézeres Rosacea kezelést?

Áldott állapotban, ill. anyatejes táplálás során, fényérzékenység, irreális elvárások esetén, ill. olyan páciensnél, aki nem tudja elkerüli a direkt napozást, hőterheléseket, alkoholos italok fogyasztását, vagy más típusú lézeres arckezelés történt az elmúlt fél évben.


 

Személyes ARC konzultációs időpontot szeretnék

Az Ön neve :(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

Mely kezelés(ek) iránt érdeklődik?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
újat kérekBiztosan jó?

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk