Tel: +36-70-633-4478  (H,GB,D)

Arckezelések gyors választó (A-Z)

Ultratone Arcfiatalítás

 

Az Ultratone arcfiatalítás lényege, hogy speciális elektronikus jelekkel regeneráljuk az emberi arc szöveteit a legmélyebb rétegektől kezdve egészen a bőrfelszínig. A futurisztikus kezeléssorozatunk eredményeként egy ismerős - ám karakterében látványosan megújult arc - néz majd vissza Önre a tükörből. Hogyan valósul meg? 


Az Ultratone arckezelés nem újkeletű, ám mint minden technológia, az elmúlt évek során ez is fantasztikus fejlődésen ment keresztül. A kezelés lényege, hogy az arcbőr felszínén a szakember által anatómiailag optimálisan elhelyezett mikroelektródákon keresztül speciális bio-elektronikus* jelsorozatokkal mozgásra, valamint anyagcsere javulásra** késztetjük a különböző szövetszerkezeteket, elérve így a szöveti rekonstrukciókat. Az emberi szervezetben, így az arcban is minden réteget alkotó egységnek megvan a maga feladata. Az izomzatnak az arc karakterének kialakításában, a tápanyag és nyirokkeringés fenntartásában, valamint az arc szerveinek működtetésében van kiemelkedő szerepe. Az izomzatunk rostszerű felépítésű, ún. "pólyákban" van rögzülve. Mozgása során izomzatunk tápanyagokat hasznosít, fenntartja térfogatát és elősegíti a szövetek tápanyag ellátását. Nézze csak hatalmas nagyításban milyen összetett is tud lenni egy emberi izomrost.

 

Az életkorunk előrehaladtával, valamint a szervezet anyagcsere folyamatainak lassulásával az arc izmai veszítenek térfogatukból és a korábban feszes izomrostozatok megereszkedetté válnak. A gyengébb izomtónussal bíró rostozat már nem képes betölteni eredeti funkcióit, azaz sem a szövettartó feladatát , sem pedig a megfelelő tápanyagcserét nem biztosítja arcunk számára. Így fokozatosan leépülnek a méyebb szövetrétegek valamint a bőrfelszínen is megjelennek a nem kívánt mellékhatások. 

Mi történik így az arccal?

* A szöveti tartó funkció meggyengülése az arc gravitációs megereszkedéséhez vezet, a szövetek lógni fognak és egyre csak mélyebbnek tűnik majd az orr-ajak barázda (nasolabial fold)

* A tápanyagcsere hanyatlása a bőr minőségének idő előtti gyengüléséhez, akár károsodásához vezethet

Hogyan tudunk ezen segíteni az Ultratone arctorna kezelésekkel?

A bio-elektronikus izomstimulációs kezelések kúraszerű alkalmazásával a mélyen fekvő izom alapok tónusának helyreállítása újra karaktert és tartást ad az arcnak míg a finom arcizmok stimulációja feszesíti a bőrfelszínt és csökkenti a szemek és a száj körüli finom ráncokat. Az arcprogram alatti fizioszekvenciális*** programsorok magukban foglalnak egy gyengéd Bemelegítést, Arcemelést és Tónusfokozást, Nedvesség Bejuttatást, Mély Izom Tónusfokozást, Arc- nyirokmasszázst és Lelazítást.

Mindezen tényezők együttes hatásai serkentik a bőrsejtek növekedését, aktivizálják a vérkeringést, oxigénnel telítik a kötőszövet rétegeit, kiegyenlítik a bőrtónust, nedvességgel telítik a bőrrétegeket, teljes nyirokmasszázst biztosítanak az arcnak, megerősítik a mély alapizmokat és a felületi arcizmokat fokozva azok tónusát és jelentősen csökkentve az arc ráncait, ezáltal egyedi teljes emelést, tónusfokozást és megfiatalodást adnak az Ön arcának.
 

*bio-elektronikus jelsorozatok - ezen elektronikus jelek előállítási mintája az emberi agy által közvetített mozgató impulzusokon alapul. Az emberi agy által generált elektronikus jel a mozgató idegpályákon keresztül készteti izmainkat összehúzódásra és elernyedésre. Mivel az Ultratone készülékünkben található elektronikus impulzusok nem a hagyományos elektronikus jelekkel dolgoznak, hanem az emberi agy által generált elektronikus jeleket hajszálpontosan lemásolják, ezért nevezzük az elektronikus jelek sorozatát - bio elektronikus jelsorozatoknak.  Az Angol fejlesztők, akik a University College of London kutató tudósai az emberi test mozgatásának és működtetésének nyelvét kódolták gépeinkben elektronikus jelekké.  ** anyagcsere javulás - a készülék által generált impulzusok mozgatják az arc izmait, melynek eredményeképpen javul a helyi vér- és nyirokkeringés melynek köszönhetően a tápanyag és oxigén ellátottság, valamint a nem kívánatos anyagcsere termékek elszállítása egyaránt javul
*** fizioszekvenciális - a programsorozat állandóan változó - soha nem ismétlődő - jelformákkal, frekvenciákkal és impulzusminőséggel dolgozik, ezért minden szövetrétegben képes aktív hatást kifejteni (az izmokban, a lágyszövetekben, a bőrben, a nyirokerekben és a bőrfelszínen egyaránt)

* Ultratone arcfiatalítás / 1 órás arcfiatalító kezelés 20 elektródával / alkalom: 10.000,- Ft   (1x kezelés + személyes elektródák)

* Ultratone arcfiatalítás / 1 órás arcfiatalító kezelés 20 elektródával / 10+1 alkalmas bérletben 100.000,- Ft helyett most 60.000,- Ft (11x kezelés + személyes elektródák) Az árak minden esetben tájékoztató jellegűek. Akár több típusú esztétikai kezelésnél előzetesen csak iránymutató árlista feltüntetése lehetséges. A fenti árak ennek megfelelően típusos esetekre vonatkozó, irányárak. Egyénre szabott - pontos árat csak az elváltozások számának, nagyságának, ill. egyéb körülmények ismerete mellett adunk meg. A konzultációtizsgálatot követően személyre szabottan adjuk meg a pontos árat, melyről Önt a beavatkozás előtt tájékoztatjuk.

Fizetési lehetőségek: készpénz, előre átutalással, Barion, PayPal, bérletre 2 részben részletfizetési lehetőség, vagy előbbiek kombinációja

Hamarosan feltöltjük...

Melyek az Ultratone arcfiatalító kezeléssorozatunk előnyei?

Ön teljesen biztonságosan, felépülési idő nélkül veheti igénybe a kezelést.  Semmilyen életvitelbeli korlátozást vagy egyéb előírást nem kell betartani a kezeléssorozatunk alatt. Az Ultratone arcfiatalító kezelések során gyors ütemben, teljesen biztonságos módon regenerálódik arcának izomzata. A módszer alkalmas egyéb bőrfiatalító kezelések előkészítésére, azok hatékonyságának megsokszorozására is.

Hogyan végezzük az Ultratone arckezelést?

A kezelést megeleőzően arcbőrét megtisztítjuk és tonizáljuk. Az előkészített hipoallergén - személyre szóló - arcelektróda csomagját elhelyezzük arcbőrén és a megfelelő arckezelő programot elindítjuk. Kolllégánk a kezeléshez szükséges intenzitások beállítását követően is a közelben tartózkodik, hogy kezelését a lehető legkomfortosabbá tegye. Az Ultratone arckezelés nálunk minden esetben legalább 45-60 percen keresztül tart. 

Fájdalmas-e az Ultratone kezelés?

A kezelés egyáltalán nem járhat fájdalommal. Mivel egyénenként és időszakonként testünk különbőző módon és érzékenységgel reagál a különféle impulzusokra, előfordulhat, hogy bizonyos kezelési napokon adott elektródákon ugyanazon jelerősséget erősebbnek érzékeljük, míg máskor gyengébbnek. Szakértő kollégánk mindig segítségére lesz a lehető legoptimálisabb jelerősségek beállításához, melyet Ön a kezelés közben is aktívan képes kontrollálni. 

Milyen arcfiatalító eredményt várhat az Ultratone arcfiatalítást követően?

Már az első kezelést követően észlelni fogja a változásokat. A kezelt területen az izomcsoportok újra aktívvá és fiatalosabbá válnak. Tudományosan bizonyított tény, hogy a meggyengült izomcsoportok és az azokat körülvevő szöveti rétegek teljes rekonstrukciójához 21 napra van szükség.  Heti két alkalom arcfiatalító kezelést számítva a hatodik (6) kezelést befejezve már kiváló és tartós eredményekre számíthat.  Az idő előrehaladtával az elért eredményeink konzerválódnak és arcának visszakapott karakterei szépen rögzülnek.  

Milyen időközökkel végzünk Ultratone arcfiatalító kezeléseket? Mennyi ideig tarthat a hatása?

A konzultáció során megbeszélt kezelések között 3-4 napos szünteket tartunk. Az arcot nagyon finom mozgású izomcsoportok alkotját, melyeket az Ultratone piacvezető technológiájával elegendő hetente csupán két alkalommal átmozgatni. Az elmút 20 év tapasztalata alapján hetente 2x alkalommal lehet a legoptimálisabb eredményeket elérni, sőt a negyedik héttől akár hetente egy kezelés is elegendő lehet. A szakember tanácsát követve az elért eredmények egy éven keresztül egészen biztosan megmaradnak.

Kinél nem végzünk Ultratone arcfiatalítást?

Áldott állapotban, elektronikus szívritmus szabályzás esetén, sclerosis multiplex esetén, ismeretlen eredetű bőrelváltozások a kezelt területen, extrém irreális elvárások esetén, ill. arcban vagy koponyában található fém implantátumok esetén.


TUDÁS TÁR+

Ismerje meg Ön is alaposabban az arcának fő izomcsoportjait, és a rajtuk elérhető Ultratone kezelési eredményeket. 

 
Frontalis
Ez egy vékony izom a homlokon, amely a szemöldököt emeli és kisimítja a ráncokat a szemöldökök között és felett.
 
Corrugator Supercilli
Ez egy a frontalis közelében fekvő izom, amely összehúzza a szemöldököt. Az izom szakszerűtlen otthoni tornáztatása mélyíti a szemöldökök közötti ráncokat.
 
Orbicularis Oculi
Ez a szem körüli záróizom, amely segíti emelni a lecsukódó szemhéjakat, részt vesz a toxinokat eltávolításában és csökkenti a szem alatti finom ráncokat.
 
Levator Labii Superioris Alaeque Nasi
Ez része egy olyan izomcsoportnak, amely kitágítja az orrlyukat, ennek az izomnak a stimulálása csökkenti az orr körüli finom ráncokat.
 
Zygomaticus Minor
Ez az izom a száj szögét húzza felfelé és hátra, felfelé görbítve a szájat. Ennek az izomnak a stimulálása visszaállítja az arc mosolygós kifejezését anélkül, hogy mélyítené az arc hajlatát.
 
Zygomaticus Major
Ez az izom megemeli az arcot és csökkenti az erős állkapocs hatást.
 
Orbicularis Oris
A száj záróizma, amely stimulálható az ajkak feletti finom ráncok csökkentése és az ajkakhoz áramló véráram növelése céljából, azoknak teltebb kinézetet biztosítva.
 
Depressor Anguli Oris / Depressor Labii Inferioris
Ezek az izmok leengedik a száj sarkait és felhúzzák a bőrt az áll körül. Az alacsonyabb végüknél stimulálva őket, ezek az izmok átrajzolják és megfeszítik az állkapocs vonalát.
 
Sternocleidomastoid
Ez az izom dönti a fejet oldalra. Finom stimulálása megfeszíti a nyakat és fokozza a tónusát az őt borító Platysma izmoknak, ami csökkenti a nyaki terület túlzott ráncosodását.


Úgy érzi itt az idő egy Ultratone arcfiatalítási konzultációra a magyarországi szakértővel?

Vágjon bele bátran!  A valódi Angol minőségben, és eredményeinkben Ön sem fog csalódni!


Az Ön neve:(*)
Kérem írja ide a nevét

Telefonszáma:(*)

E-mail(*)
Biztosan JÓ ez az email cím?

A képen látható számok:(*)
A képen látható számok:
Újat kérekBiztosan?


 
 

Kik vagyunk?

Modern kezeléseinkkel a szépséget, az arc- és test esztétikus megjelenését, harmóniáját állítjuk helyre. Szakértőink több éves nemzetközi tapasztalata, gyakorlata mellett világszínvonalú lézeres- és esztétikai felszereléseink biztosítják vendégeink elégedettségét. Szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezettek vagyunk vendégeink felé, akik szívesen ajánlanak bennünket.

Térkép

Nyitvatartásunk

Hétfő
8.30 - 19.30
Kedd
Tel. mbsz.
Szerda
8.30 - 19.30
Csütörtök
8.00 - 19.00
Péntek
8.30 - 19.00
Szombat
Tel. mbsz.
Vasárnap
ZÁRVA

Képek rólunk